DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Carsten Jensen

24. nov '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Carsten Jensen

Corona-samtalen

Koncertsalen sætter rammen for ”Corona-samtalen” – en aften med den prisvindende forfatter Carsten Jensen i selskab og samtale med psykolog og forfatter Marie Brixtofte. Samtalen kredser om livsperspektiver og over en historisk situation, der kræver nye spørgsmål og svar.

Samtalen med Carsten Jensen den 14. september 2020 er udsat til den 24. november 2020. Har du billet til den oprindelige dato, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye dato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

En måned før coronavirusen ramte, mistede Carsten Jensen sin stedsøn, som kun blev 25 år. Carsten forelæste samtidig på et universitet i Los Angeles, hvor han var engageret i en tæt dialog med sine unge studerende om deres håb og drømme for fremtiden.

Tilbage i selvisolation i et nedlukket Danmark besluttede forfatteren sig for at dokumentere pandemien. Hvad tænkte vi, imens den stod på? Hvad er vores forventninger, når den slutter?

”Corona-krøniken” er Carsten Jensens kommende bog, med udgivelse sat til efteråret, om tab og afsked, både den personlige og den globale, hvor vi alle er tvunget ud i en helt ny, udsat position. Sorg er et ukendt land, men det er en pandemi også. Ensomhed og eftertanke har de til fælles.

Carsten Jensen er født 1952. Han har et stort, populært, prisvindende og alsidigt forfatterskab bag sig, som rummer både essaysamlinger, store episke romaner som bestselleren ”Vi de druknede” (2006) og ”Den første sten” (2015) og rejsebogsklassikere som ”Jeg har set verden begynde” (1997), der indbragte Carsten Jensen De Gyldne Laurbær i 2002.
Senest har han udgivet tre bind i sin essayistiske debatbogs-serie, ”Kældermennesker” (2018), ”Mod stjernerne” (2018) og ”Hovedspringere” (2019) og i efteråret 2020 udkommer Corona-krøniken.

Marie Brixtofte er født 1979. Autoriseret psykolog og har arbejdet hos Børn, Unge & Sorg, haft privat praksis og arbejdet som psykolog hos TUBA (Terapi for Unge som er Børn af Alkoholikere). Inden hun blev psykolog, har hun arbejdet i syv år som investment banker hos blandt andet JP Morgan i London. Hun er gift, har tre børn og bor i dag i Danmark. Maries Brixtofte har skrevet bogen, ”Kun når det regner” (2019)

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere