0Din kurv er tom

Celeste Barber

23. sep '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Celeste Barber

Salget er overstået

Fine, Thanks

Oplev den prisvindende, australske comedy-stjerne Celeste Barber, når hun kommer til Koncertsalen med sit ’Fine, Thanks’ show. I 2020 vandt hun ‘Favorite Comedy Performer of the Decade’ og snart er hun også at finde i hovedrollen i en ny Netflix komedieserie.

Celeste Barber er en af de største kvindelige komikere i Australien og nu kan du opleve hende på dansk jord, når hun går på scenen i Koncertsalen. Mere end 8,8 millioner følger hendes Instagram-side, hvor hun blev kendt for at parodiere modeller og kendte som Kendall Jenner og Beyoncé.

I 2019 udgav hun bogen ’Challenge Accepted!’ som blev bestseller og året efter vandt hun ‘Favorite Comedy Performer of the Decade’ ved The Australian Academy of Cinema and Television Arts Awards.

Celeste Barber blev udnævnt som den sjoveste kvinde på Instagram af WhoHaha.com, en digital platform der er dedikeret til at præsentere kvindelige comedy talenter fra hele verden. Derudover var hun i 2019 med i Variety Magaizines ‘Variety’s 10 Comics to Watch’.

Snart kan hun også tilføje leading actress in a comedy series til CV’et, for hun er i lige nu i gang med at optage sin kommende Netflix komedieserie ’Wellmania’, som er baseret på novelen Wellmania: Misadventures in the Search for Wellness. Serien handler om Liv Barber, som kommer ud for en personlig krise, hvor hun bliver nødt til at gentænke sin ”live fast die young” attitude. Hun kaster sig med hovedet først ud på en rejse med både sjove og bizarre oplevelser i et forsøg på hurtigt at genfinde sit gamle liv.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere