0Din kurv er tom

Chelsea Wolfe

30. mar '20 kl. 20:00

Studie 2

Chelsea Wolfe

Chelsea Wolfe

Chelsea Wolfe er gentagende gange blevet lovprist af det danske anmelderkorps og en trofast publikumsskare for hendes tryllebindende koncerter i Danmark. Nu træder hun ind i mørket i Studie 2 med sit dommedagsindgydende mix af gotisk rock, metal og folk.

Hun er blevet kaldt “mørkets dronning”, “mørkets fyrstinde” og “mørkets stjerne” af begejstrede anmeldere, der simultant bøjer sig i støvet for Chelsea Wolfe. Men det er ikke den amerikanske singer-songwriters ellers gotiske udseende, hendes høje skikkelse eller den ravnsorte facade, der fremkalder denne ærefrygt. Den presser Chelsea Wolfe ud af sine lyttere med den føromtalte signaturlyd af blandingen gotisk rock, metal og folk, der har gjort hende til en af de vigtigste sangskrivere i nyere tid.

Selvom rammerne for Chelsea Wolfes musikalske virke kontinuerligt har ændret form over det seneste årti, har den amerikanske sangskriver konstant bevaret en sorgfuld længsel og forfølgende tyngdekraft i sin musik og i sin lyrik – som Chelsea Wolfes heftige turnevirksomhed også er et vidnesbyrd om. På scenen folder hendes lyd sig i særdeleshed ud, hvor musikkens dystre drones og de tunge guitarriffs tager lytteren med ind i et dunkelt univers, hvor Chelsea Wolfes kurrende stemme agerer ledestjernen.

Chelsea Wolfes unikke evne til at komme udover scenekanten, blev senest oplevet ved Roskilde Festival i 2018, hvor blandt andre Gaffa trodsede en koncert i fuld dagslys med en femstjernet anmeldelse og disse ord:
“Wolfe og band leverer, så hatten passer. De tunge, langsomme droner smadrer én lige i mellemgulvet, og Wolfes stemme er det ene sekund som en hviskende horror-skurk og det næste som en skrigende harpy”.

Siden albumdebuten ”The Grime and The Glow” fra 2010 har Chelsea Wolfe leveret dystre og dystopiske skildringer om mennesker og naturen indhyllet i støj, tunge guitarriffs og æteriske vokaler med en konstant higen efter aldrig at indskrænke sig eller lade sig blive defineret af andre.

På sit sjette og seneste album, ”Birth of Violence” fra 2019, optages hun mest af klassiske aspekter som folk og rock til fordel for fortidens apokalyptiske drone, industrial og sludge-metal, som var hovedingredienser på de to gennembrudsplader ”Abyss” og ”Hiss Spun”.

Nu, i Studie 2, vender Chelsea Wolfe tilbage til mørket. Hvor hun hører hjemme, hvor hun regerer som dronning, fyrstinde og stjerne.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere