DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Chilly Gonzales

23. aug '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Chilly Gonzales

Event er afholdt

Chilly Gonzales

Den excentriske og særdeles underholdende canadiske komponist og pianist Chilly Gonzales indtager endelig DR Koncerthuset, hvor han bl.a. vil præsentere materiale fra sit seneste album ”Solo Piano III” i Koncertsalens perfekt matchende rammer.

Jason Charles ”Chilly” Gonzales er kendt og elsket som en livlig og særdeles underholdende pianist, og med hans ”Solo Piano III”-turné bringer han endelig sit unikke talent til København, hvor han blandt andet vil præsentere nyt materiale fra sit seneste album, ”Solo Piano III”. Det er det tredje album med impressionistisk moderne klassisk musik i en prisvindende trilogi, der blev lanceret af Gonzales i 2004.

Chilly Gonzales er en regulær multikunster, der kan bryste sig af titlerne komponist, pianist, producer, rapper og manuskriptforfatter – han kan ikke sættes i bås, og sideløbende med sine udgivelser af jazz og klassisk musik, har han også med stor succes fortolket og formidlet populærmusik af blandt andet Lana Del Rey, Leonard Cohen, Drake og Daft Punk i en række populære Music Masterclasses på YouTube, samtidig med, at han har været en del af det bizarre tyske band ”Puppetmastaz”, der kombinerer hip-hop med dukketeater.

Ved denne koncert vil Chilly Gonzales blive akkompagneret af en cellist og en trommeslager, og sammen vil de udnytte Koncertsalens intime omgivelser til involvere publikum i musikken med den karakteristiske varme humor, der kendetegner hele Gonzales’ musikalske karriere.

Gå ikke glip af en sprudlende aften i godt selskab med en erfaren og alsidig entertainer i Koncertsalens smukke rammer.

Du kan også allerede nu stifte bekendtskab med Chilly Gonzales gennem hans YouTube-kanal og de fantastiske videoer, som ligger der bl.a. denne, hvor han snakker om og gennemgår Daft Punk’s “Get Lucky”.

 

Bestil bord i DR Koncerthuses restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere