Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Support: Bess Atwell

City and Colour

17. feb '20 kl. 20:00

Koncertsalen

City and Colour

Event er afholdt

City and Colour

Bag City and Colour står den canadiske singer/songwriter Dallas Green, som siden debuten i 2005, har spillet udsolgte koncerter verden rundt og i Danmark. Nu vender han tilbage til landet og i Koncertsalen med sine iørefaldende folkrock- og bluessange.

Med City and Colours’ nye album ”A Pill for Loneliness” kan publikum i Koncertsalen se frem til en koncert med en af de store musikalske sværvægtere i den globale singer/songwriter-liga.

Tilbage i 2013, da City and Colour gæstede Store VEGA i København, beviste Dallas Green og hans daværende hold af internationalt anerkendte livemusikere fra bl.a. Dan Auerbachs band, The Raconteurs og Dead Weather deres værd, noget som GAFFAs udsendte anmelder også honorerede i sin koncertanmeldelse:

”Greens stemme, der hele tiden er forrest i lydbilledet, forsøder de melankolske ord, og med det yderst kompetente band omkring sig, der er med til at sætte den rette stemning, får de lettere afdæmpede serenader en god dybde.”

City and Colour har gennem hele solokarrieren stået som en anerkendt skikkelse i hjemlandet Canada og på den internationale indiemusikscene med en solid fanbase og fem succesfulde studiealbum på cv’et. Udgivelserne har sikret Dallas Green flere dobbelt platincertificeringer i hjemlandet og unikke placeringer i toppen på de vigtigste australske og amerikanske hitlister bl.a. Billboard Top 200.

Inden solokarrieren med City and Colour var Dallas Green med til at danne og udgive fire platinsælgende plader med post-hardcore-bandet Alexisonfire, og sideløbende med City and Colour har den produktive singersongwriter fundet tid til at teame up med den verdenskendte sangerinde P!nk som folkduoen You+Me.

Sammen indspillede og udsendte City and Colour og P!ink albummet ”rose ave.” tilbage i 2014, og samarbejdet blev øjeblikkeligt en succes med topplaceringer på hitlisterne i Canada, Australien og igen i toppen af den amerikanske ”Billboard Top 200”.

Indspilningerne af City and Colours albummet ”A Pill for Loneliness” har været en anderledes skabelsesproces end hans tidligere studiealbum, som typisk tog han to uger at indspille i studiet. Dallas Green har i samarbejde med produceren Jacquire King, kendt for produktioner for Kings of Leon og Tom Waits, spredt indspilningerne ud over en længere periode for at udforske materialet endnu mere. De har blandt andet tilføjet instrumenter som mellotronen, analog synths og andre drømmende spor i musikken, som normalt ikke finder vej på hans indspilninger.

Forud for koncerten i Koncertsalen kan publikum dykke ned i singlen ”Strangers”, som har fået følgeskab af denne fantastiske musikvideo med en flot billedside til lyden af City and Colour anno 2019:

City and Colour har indgået et partnerskab med PLUS1, hvilket betyder 10 kr. fra hver solgte billet doneres til organisationen, hvis formål er; bringing dignity, equity, and access to communities who need it. Læs mere her: www.plus1.org

Support: Bess Atwell

Engelske Bess Atwell er inspireret af kunstnere som Sharon Van Etten, Fleet Foxes og The National, når hun komponerer sine smukke numre. Hvis du generelt er til en god omgang folk-pop med antydninger af rock og en singer-songwriters sangskrivermæssige ynde, så skal du glæde dig til mødet med Bess Atwell, som i maj 2019 udgav EP’en ”Big Blue”.

 

Support: Bess Atwell

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere