0Din kurv er tom

Clara

25. jan '19 kl. 21:00

Studie 3

Clara

Event er afholdt

Clara

Det unge fremadstormende poptalent Clara med den store stemme gæster DR Koncerthusets Studie 3, hvor publikum kan glæde sig til energiske live-udgaver af radioørehængere og Spotify-hits som ”Foolish” og ”What They Say” fra debuten ”August Eighteen.

Clara spiller sin første koncert i DR Koncerthuset til januar, og med sig kommer hun med en perlerække af fængende, rendyrkede pop-sange hentet fra hendes debutalbum ”August Eighteen, der meget passende udkom på den unge sangerindes 18-års fødselsdag.

Selvom Claras dåbsattest blot viser 18 år, beviser sangerinden sit kæmpemæssige potentiale, og hvordan hun lægger en sjældent set målrettethed for dagen og hele tiden arbejder på at afsøge sit medfødte musikalske talent for at dygtiggøre sig som musiker i studiet og live på scenen

Selv forklarer Clara sin hårdtarbejdende tilgang til musikken således:

”Jeg ved, at man ikke kommer sovende til noget som helst. Man skal være meget fokuseret på at blive god, til det man gerne vil opnå.”

Sangene fra debutalbummet, som det spirende stjernefrø har arbejdet hårdt på og længe med, vil komme til sin fulde ret og udfolde sig smukt, når den selvsikre Clara leverer en pop-eksplosion med sit band med i Studie 3.

Publikum kan altså i den grad se frem til at opleve Claras rå og sikre power-vokal udfolde sig i hendes stilsikre tekst- og melodiunivers, hvor der kredses om temaer som kærlighed, utroskab og jalousi. Emner den unge sangskriver kompromisløst fortolker med en god portion frygtløs attitude og charmerende ungdommelig tilgang til livet – for som hun selv synger på tracket ”What They Say”:

”Dress like you’re already famous. Fuck what they think and fuck what they say, I’mma just do it anyway.”

Claras ”Wild Child”-mentalitet og hendes ivrige arbejdsomhed er et kærkomment indspark på den danske musikscene, og hun har allerede nu vist, at hun er klar til at gå popplanken helt ud, og det bliver spændende at se, hvilken lysende fremtid det nye stjerneskud går i møde.

Oplev smagsprøver på Claras fantastiske stemme med live sessions af den smukke ballade ”Stop Pretending” og den udtryksfulde ”Forgive me”:

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere