0Din kurv er tom
Venteliste

Claus Hempler

8. maj '19 kl. 20:00

Studie 2

Claus Hempler

Skriv dig på venteliste

Claus Hempler

Claus Hempler står som en af kongerigets mest stilskabende sangere i nyere tid, og nu har publikum mulighed for at booke siddeplads i Studie 2, når crooneren for første gang i sin succesfulde karriere præsenterer dansksproget materiale fra pladen "Kuffert fuld af mursten".

Claus Hempler har efterhånden en lang og spændende karriere bag sig, som startede med tiden i legendariske Fielfraz og senere som solo i adskillige konstellationer.

Selvom karrieren strækker sig flere årtier tilbage, er den rutinerede crooner ikke løbet tør for inspiration og nye idéer, når han til foråret inviterer publikum ind i sit stemningsfyldte univers i DR Koncerthusets Studie 2. Her fremfører han helt nyt solomateriale på sit danske modersmål. Claus Hempler siger selv om den nye musik:

”Jeg føler, at jeg lige nu står med det bedste nye materiale, jeg nogensinde har skrevet og har jo samtidig hele det gamle bagkatalog at læne mig op ad. Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud med det”.

Udover at være i fuld gang med sit dansksproget materiale, har Claus Hempler netop medvirket i den seneste sæson af ”Toppen af poppen”, hvor han har fortolket kollegaernes sange med en smuk dybde og indlevelse, ligesom hans eget fantastiske bagkatalog ligeledes er blevet udfoldet i nytænkte fortolkninger. Claus Hempler fremhæver sin egen deltagelse i programmet som meget givende:

”Man bliver enormt overrasket over, hvordan folk hører ens musik, og hvordan de ser en. Det har virkelig været tankevækkende.”

Om det er Claus Hemplers deltagelse i Toppen af Poppen, der gør det, vil vi lade være usagt, men han er mere aktiv og idérig end nogensinde før.

Oveni ”Toppen af Poppen” og arbejdet med solomaterialet står samarbejdet med sangerinden Dicte og udgivelsen af det kritikerroste album ”Uppers” fra 2017 stadigvæk frisk i og med, at de som duo Dicte + Hempler giver koncerter rundt i landet og bl.a. opleves i DR Koncerthuset til december.

Claus Hempler har bevist gennem årene, at han er en stilskabende crooner, der kun findes et eksemplar af herhjemme og ellers meget få af internationalt – og gennem årene har han med sin signifikante stemme bl.a. vundet en Danish Music Award som ”Årets sanger” og en Steppeulv som ”Årets vokalist” i forbindelse med udgivelsen af det hæderkronet soloalbum ”Hempler” fra 2004.

Claus Hempler slog for alvor igennem 1990’erne som frontfigur det skelsættende rockband ”Fielfraz”. Bandet udgav tre anmelderroste albums op igennem årtiet.

Siden gennembruddet med ”Fielfraz” har Claus Hempler desuden udgivet tre album som solist, der spænder over både den traditionelle crooner-jazz og den samtidigt melankolske og opløftende indie-rock, hvor hans dybe røst kommer til sin fulde ret, når den folder sig ud i historiefortælling.

Inden koncerten kan du passende lytte til Claus Hemplers første udspil “Jeg Drømmer Om En Sang” fra albummet “Kuffert fuld af mursten” med dansksproget sange.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder