0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Coco O. & August Rosenbaum

17. jul '21 kl. 21:00

Koncertsalen

Coco O. & August Rosenbaum

Event er afholdt

En koncert

En af Danmarks største sangstemmer, albumaktuelle Coco O. og en af landets bedste musikere August Rosenbaum spiller sammen i DR Koncerthuset som en del af dette års Copenhagen Jazz Festival. Et unikt musikalsk møde i Koncertsalen.

Oplev albumaktuelle Coco O. i en helt særlig duokoncert sammen med én af medskaberne af hendes anmelderroste nye album “It’s a Process”, pianist og producer August Rosenbaum.

De to musikere har kun meget sjældent optrådt sammen, siden de rejste verden rundt med Quadron – derfor byder denne aften på en unik oplevelse, når Coco og Rosenbaum spiller nye versioner af den musik, de i fællesskab har produceret gennem tiden, samt ikoniske numre der har inspireret deres musikalske venskab.

Publikum kan glæde sig til et møde mellem en af Danmarks største nulevende sangstemmer og en af landets dygtigste musikere i et tidløst udtryk mellem soul og jazz, der er skåret helt ind til benet: Kun flygel, en trommemaskine og Coco O’s vokal vil bære publikum gennem en aften af nærhed og sjæl i Koncerthusets Koncertsal.

Koncerten præsenteres af smash!bang!pow!, DR Koncerthuset og Copenhagen Jazz Festival.

Copenhagen Jazz Festival 2021

KLANGBAR - JAZZ TERRASSE

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

KLANGBAR - JAZZ TERRASSE

Giv den fuld jazz inden koncerten på DR Koncerthusets ’jazz Terrasse’. Her finder du KLANGBAR, hvor musikken spiller op og fadøllen er iskold inden koncerterne. Baren holder åben fra 18:30 til 20:30.

Læs mere vores tilbud

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud