0Din kurv er tom
Udsolgt DJ Mathias Mesteño

Coco O.

17. nov '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Coco O.

Event er afholdt

Coco ­O.

Den internationale stjerne Coco O. gæster dette efterår DR Koncerthuset og giver publikum en helt speciel koncertoplevelse i Koncertsalen. Efter seks heftige år i L.A. har Coco O., den fremadstormende diva med den sprøde stemme, brug for at komme hjem og ned i tempo i Danmark. Dette sker i første omgang med en helt unik intim koncert i DR Koncerthuset. NB: Mathias Mesteño er DJ før og efter koncerten.

Som kunstner er Coco O. konstant i gang med en proces med musikken, og hun har længdes mod at spille mere efter udgivelsen af to fulde Quadron-albums. Til koncerten i DR Koncerthuset vil Coco skabe et intimt rum, hvor publikum kan læne sig tilbage i Koncertsalens bløde stole og nyde hendes soulede fraseringer og musikalitet i de allersmukkeste omgivelser.

Coco O. fortæller selv om koncerten:

”Jeg elsker selv allermest, når balladerne kommer til koncerterne. Og så tænkte jeg: – Hey, wait a minute. Jeg er jo egentlig artist. Jeg kan jo bare lave det, jeg godt ka’ li’. Indtil jeg får lyst til at lave en disco-plade. Man ved jo aldrig hvor det bevæger sig hen.”, griner Coco O.

Til koncerten vil Coco O. have fokus på at sende sin smukke stemme ud til publikum og mærke synergien mellem hende og de lyttende. Netop de siddende koncerter med en simpel instrumentering giver plads til at Coco O. kan være mere personlig i sin performance, og vise hvem hun er, helt afvæbnet og med tålmodighed til at opsluge det stille og intime forhold imellem hende og det heldige publikum.

Om tiden i USA:

Det store udland har for Coco O. budt på mødet med en masse vanvittigt dygtige og knoklende musikere. L.A. har dog ikke kun budt på musikalske udskejelser, men også følelsesmæssige. Mænd er kommet og gået, og den hurtige succes båd også på en del rutcheture. Alt imens den nu 30-årige sangerinde forsøgte at finde ind til kernen af sin egen lyd.

” Jeg vil ikke bare udgive musik for at udgive musik. Jeg tror på, at der skal leves noget liv, før der er noget interessant at fortælle. Og det skal jeg lige love for, at jeg har nu. Det har været lidt af en soul-searching oplevelse de seneste år. Jeg har jeg boet i udlandet, oplevet nye kulturer og forsøgt at forholde mig åbent til at få så hurtig succes med det jeg har lavet. Jeg har skullet lære, at jeg er god nok, også når jeg arbejder alene, bare mig med min musik. Det har været en svær proces, hvor jeg nu endelig er på den anden side og kan se med nye øjne, at det er fedt, det jeg har skabt.” fortæller Coco O.

Mentalt er der langt at gå mentalt fra kæmpe fester i Hollywood til kærestesorger og ensomhed på et værelse i København. Det har fået en ny side frem i Coco O.’s musikalske univers. Et mere stilistisk, simpelt univers, hvor hendes fløjlsbløde vokal får lov at åbne op og folde sig ud på en langt mere skrøbelig måde.

Fremtiden står åben, og sangerinden lover, at der kommer til at ske en masse spændende i 2018, som publikum roligt kan glæde sig til.

Kl. 19.00-19.45: Mathias Mesteño er DJ før koncerten
Kl. 20.00 – 21.30: Coco O. live i DR Koncertsalen
Kl. 21.30 – 23.00: Mathias Mesteño er DJ efter koncerten
 
(Alle tidspunkter er vejledende)

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere