Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage NB: Ny koncertdato Showet 11. april flyttes til denne dato

ComKean og Den Mandige Elg

19. sep '20 kl. 12:00

Studie 2

ComKean og Den Mandige Elg

Elgens Revanche

Grundet regeringens seneste udmelding vedr. Coronavirus er arrangementet med ComKean og Den Mandige Elg flyttet fra lørdag d. 11. april 2020 kl. 12.00 til lørdag d. 19. september 2020 kl. 12.00. Arrangementet finder stadig sted i DR Koncerthusets Studie 2. Din(e) billet(ter) til arrangementet er stadig gyldig(e) og skal derfor benyttes til den ny dato i september.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til arrangementet på den ny dato, har du mulighed for at få refunderet dine billetter via nedenstående link under afsnittet “Hvis din koncert bliver udsat”.

Mulighed for refusion af billetter

Fristen for at indsende e-mail med refusion er lørdag d. 11. april 2020. Herefter er det ikke længere muligt at få refunderet billetter til koncerten.
Såfremt du allerede har ønsket refusion for denne koncert via drkoncerthuset.dk inden du modtog denne e-mail, skal du ikke gøre noget, da vi allerede vil have modtaget dit ønske om refusion.

Ved spørgsmål kan DR Koncerthusets Kundecenter kontaktes på e-mail drkoncerthuset@dr.dk.

Oplev ComKean og Den Mandige Elg i Studie 2, når de to populære youtubere igen er at finde i børnehøjde på de skrå brædder. Til september kan du se om elgen endelig får hævn over ComKean i deres nye liveshow: ”Elgens Revanche”!

Først tabte elgen ”ComKean Med Elg På”. Så tabte han ”Tæller/Tæller Ik”.
Men NU vil han have sin hævn over ComKean! Men kan han få det? Det finder vi ud af til ComKean og Den Mandige Elgs nye liveshow i Studie 2: ”Elgens Revanche”.

Det bliver som altid et show fyldt med gak, løjer og computerspil. Elgen vil prøve at snyde sig til sejr, men vil det endelig lykkes ham?

”Elgens Revanche” er produceret af youtuberne bag to af Danmarks største YouTube-kanaler; ComKean og Den Mandige Elg, der tilsammen har videoer med 200 millioner visninger.
Lige meget, hvem der ender med sejren, vil du efter showet få mulighed for at tage et billede sammen med ComKean Og Den Mandige Elg.

Showet er rettet til børn i alderen fra 5-13 års, men alle er velkomne.
Varighed: 1½ time

Vi glæder os til at se jer!

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere