0Din kurv er tom
Udsolgt

ComKean og Den Mandige Elg

19. sep '20 kl. 12:00

Studie 2

ComKean og Den Mandige Elg

Event er afholdt

Elgens Revanche

Oplev ComKean og Den Mandige Elg i Studie 2, når de to populære youtubere igen er at finde i børnehøjde på de skrå brædder. Til september kan du se om elgen endelig får hævn over ComKean i deres nye liveshow: ”Elgens Revanche”!

Koncerten med ComKean og Den Mandige Elg den 11. april 2020 kl. 12.00 er udsat til den 19. september 2020 kl. 12.00. Har du billet til koncerten, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

Først tabte elgen ”ComKean Med Elg På”. Så tabte han ”Tæller/Tæller Ik”.
Men NU vil han have sin hævn over ComKean! Men kan han få det? Det finder vi ud af til ComKean og Den Mandige Elgs nye liveshow i Studie 2: ”Elgens Revanche”.

Det bliver som altid et show fyldt med gak, løjer og computerspil. Elgen vil prøve at snyde sig til sejr, men vil det endelig lykkes ham?

”Elgens Revanche” er produceret af youtuberne bag to af Danmarks største YouTube-kanaler; ComKean og Den Mandige Elg, der tilsammen har videoer med 200 millioner visninger.
Lige meget, hvem der ender med sejren, vil du efter showet få mulighed for at tage et billede sammen med ComKean Og Den Mandige Elg.

Showet er rettet til børn i alderen fra 5-13 års, men alle er velkomne.
Varighed: 1½ time

Vi glæder os til at se jer!

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud