DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square In Concert

26. jun '21 kl. 20:00

Koncertsalen

The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square In Concert

Concert with The Tabernacle Choir

Se det imponerende kor The Tabernacle Choir, som består af 360 frivillige stemmer, og The Orchestra at Temple Square, et symfoniorkester bestående af 200 frivillige, når de tårner sig op i DR Koncerthuset, Koncertsalen.

Koncerten med The Tabernacle Choir at Temple Square den 2. juli 2020 er udsat til den 26. juni 2021. Har du billet til koncerten, vil du blive kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant, vil dette automatisk blive flyttet til den nye dato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Efter 38 år vender The Tabernacle Choir tilbage til Norden og med sig har det betagende kor et ligeledes fantastisk symfoniorkester i The Orchestra at Temple Square.

Det storslåede kor trækker på en lang historie, som strækker sig helt tilbage til 1847, da et lille kor blev dannet for at synge til et kirkemøde i Salt Lake City, Utah. Det var begyndelsen på det, der er blevet til The Tabernacle Choir. I dag består koret af 360 frivillige stemmer, og symfoniorkesteret The Orchestra at Temple Square, der blev organiseret i 1999, tæller 200 frivillige.

Siden korets første turné i Chicago i 1893, har det turneret meget i USA og i andre lande. Det har optrådt over hele Europa og i musikhovedstæder fra Israel til Rusland til Japan og Australien samt Nordamerikas mest prestigefyldte koncertsale og musikfestivaler.

Koret har været med til næsten 200 optagelser siden dets første optagelse i 1910. Gruppen har vundet en Grammy, har fået fem guld- og to platinplader og har modtaget 4 Emmy’er. I 2003 modtog koret National Medal of Arts, der er den højeste anerkendelse indenfor kunst i USA. Koret har sit eget pladeselskab og tretten af dets nylige udgivelser har været nummer et på Billboards klassiske hitliste.

Korets ugentlige 30 minutter lange radioprogram ”Music and the Spoken Word”, der er blevet sendt siden 1929, bliver stadig sendt på radio, tv og kabelnetværk over hele USA og i hele verden.

Koncerten er The Tabernacle Choirs første optræden i de nordiske lande siden 1982..

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere