0Din kurv er tom
Aflyst

The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square In Concert

25. jun '22 kl. 20:00

Koncertsalen

The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square In Concert

Event er afholdt

Concert with The Tabernacle Choir

Se det imponerende kor The Tabernacle Choir, som består af 360 frivillige stemmer, og The Orchestra at Temple Square, et symfoniorkester bestående af 200 frivillige, når de tårner sig op i DR Koncerthuset, Koncertsalen.

Efter 38 år vender The Tabernacle Choir tilbage til Norden og med sig har det betagende kor et ligeledes fantastisk symfoniorkester i The Orchestra at Temple Square.

Det storslåede kor trækker på en lang historie, som strækker sig helt tilbage til 1847, da et lille kor blev dannet for at synge til et kirkemøde i Salt Lake City, Utah. Det var begyndelsen på det, der er blevet til The Tabernacle Choir. I dag består koret af 360 frivillige stemmer, og symfoniorkesteret The Orchestra at Temple Square, der blev organiseret i 1999, tæller 200 frivillige.

Siden korets første turné i Chicago i 1893, har det turneret meget i USA og i andre lande. Det har optrådt over hele Europa og i musikhovedstæder fra Israel til Rusland til Japan og Australien samt Nordamerikas mest prestigefyldte koncertsale og musikfestivaler.

Koret har været med til næsten 200 optagelser siden dets første optagelse i 1910. Gruppen har vundet en Grammy, har fået fem guld- og to platinplader og har modtaget 4 Emmy’er. I 2003 modtog koret National Medal of Arts, der er den højeste anerkendelse indenfor kunst i USA. Koret har sit eget pladeselskab og tretten af dets nylige udgivelser har været nummer et på Billboards klassiske hitliste.

Korets ugentlige 30 minutter lange radioprogram ”Music and the Spoken Word”, der er blevet sendt siden 1929, bliver stadig sendt på radio, tv og kabelnetværk over hele USA og i hele verden.

Koncerten er The Tabernacle Choirs første optræden i de nordiske lande siden 1982..

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere