Support: Tigress, Decade VIP Pakker er udsolgt.

Counterfeit

25. mar '17 kl. 21:00

Studie 2

Counterfeit

Event er afholdt

Counterfeit

Rockbandet fra London gik tidligere under navnet The Darling Buds, og består i dag af forsanger Jamie Campbell Bower (skuespiller fra Sweeny Todd, Mortal Instrument, Twilight osv.) Tristan Marmont og Roland Johnson.

Der sker store ting for Counterfeit! De har netop afsløret, at de har underskrevet en pladekontrakt med Xtra Mile Recordings – som også huser Frank Turner og Against Me! De har også sluppet ny single ”Addiction” og lagt planer om at drage på tour gennem Europa.

2016 var også et travlt år for Counterfeit. Tidligere på året gennemførte det fem-mand store band, deres første headliner-tourné i UK – kulminerende i et udsolgt Electric Ballroom i London.

”Addiction” er en hårdtslående ny single, som er drevet sikkert og råt afsted af Jamie Campbell Bowers særegne stemme. Sangen er produceret af Thomas Mitchener (Frank Carter & The Rattlesnakes, Dead!) og giver en stærk forsmag på spændende sager på vej, fra et af UKs nye stjernestormende, unge rockbands.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere