0Din kurv er tom

CPH Sound Wave 2018

30. okt '18 kl. 19:00

Studie 2 og Studie 3

CPH Sound Wave 2018

Event er afholdt

CPH Sound Wave 2018

CPH Sound Wave 2018 er 3rd Tsunami Agency’s årlige showcase for fremadstormende bands og prominente artister og finder sted i DR Koncerthusets Studie 2 og 3. Du kan opleve showcases med bl.a. færøske EIVØR, danske KING og svenske KORANREMAA.

Med CPH Sound Wave 2018 vender begivenheden tilbage til DR Koncerthuset og afholdes i år i Studie 2 og 3. Med bureauets mangeårige erfaring og betydelige aftryk indenfor talentudvikling, vil programmet være prydet af navne, som vil præge morgendagens livescener og hitlister indenfor både pop, rock, urban og indie-genrerne.

Læs mere om de otte navne som optræder til showcasen:

KING (DK) laver nuanceret og moden popmusik med attitude og kant. Født i København af en cubansk mor og en chilensk far, begyndte hun i en tidlig alder at danse og performe og som blot 15-årig levede hun af at danse. Med musikken tæt på kroppen kastede KING sig over sangskrivning, og debuterede i efteråret 2015 på Soundcloud. Inspireret af rap, R&B, urban og pop har KING forfinet sin helt egen sound og fundet ind til kernen. For hende må det ikke være for poleret, det skal have et snert af oprør, udfordre grænserne og skubbe til etablissementet. Den visuelle identitet og historiefortælling er helt hendes egen.

KORANTEMAA (SE) aka Johanna er fra Sverige og er 18 år gammel. De sidste par år har hun lavet sjælfulde fortolkninger af diverse artister samt skrevet originale sange, som hun via sin YouTube-kanal har gjort tilgængelige for lytterne. Med sit ekstreme nærvær og hendes signifikante stemme har hun skabt en kæmpe following med over 200.000 følgere på hendes YouTube-kanal og naturligt en massiv hype omkring hendes fremtid.

CLARA (DK) er en ung pop-komet, som i kraft af sit store talent som sanger og sangskriver, er ved at slå hårdt igennem på den danske musikscene. Med sine personlige, direkte ”en til en” tekster på sange som ”Suffocating”, ”What They Say” og den aktuelle single ”Foolish”, står hun knivskarpt som en ny stor, dansk popstjerne. Claras udtryk live, er inderligt og passioneret.

EIVØR (FO) har udgivet albums siden 2000 og spillet utallige koncerter, i mange forskellige konstellationer, men har fundet sit rette element som trio i blandingen af rock og folktronica. 2018 har været et vildt år for Eivør med flere tours og shows end tidligere og hun er samtidig i gang med at arbejde på sit kommende album.

SUMMERS (DK) er Niels Christian Sommer Kjaergaard, tidligere medlem af gruppen Mont Oliver, som nu går solo. Første singlen ’Reborn’ er historie om smerte og tilgivelse, et personligt portræt af Summers proces med at genfinde sig selv og overvinde sine indre dæmoner. Det musikalske udtryk er en blanding af sample-baseret amerikansk hiphop tilføjet nordisk melankoli.
Summers synger, skriver og producere hans musik, og arbejder lige nu på sit debutalbum.

SHIRIN (SE) har egyptiske rødder, er født i Berlin, vokset op i Norge og nu bosat i Malmö. Den 22-årige multikulturelle sangerinde med den kraftige vokal skrev sin første sang i en alder af 15 år, og har gennem sin korte karriere både høstet roser fra den australske superstjerne Sia, gæsteoptrådt til det svenske Melodi Grand Prix, og udgav i april sit debutalbum, hvorfra singlerne “Back To Basic” og “Together We Are Weak” allerede er udgivet.

HÔY LA (NO) eksperimenterer med organiske live loops, elektroniske flader og akustiske elementer i sin produktion. Musikken fusionerer elementer fra forskellige genrer såsom electronica, trip hop og alternativ rock. I front er norske Ingri, der har samlet et dansk band, og de spiller blandt andet branchefestivaler i Norge og har optrådt på Stella Polaris, Midsommer Festival, New Note samt flere henover sommeren.

DUSIN (DK) spiller til dette års CPH Sound Wave på baggrund er deres åbenlyse talent, samt den naturlige udvikling de har gennemgået over det seneste år. Dusin er gået fra at være et liveband med forhåbninger, til et liveband med planer om, at indtage en plads for bordenden af den danske musikbranche. Med deres headboppin’ beats og nærværende dansksprogede tekster bliver deres elektronisk popmusik leveret med glødende ungdom og dansable vibes.

 

BEMÆRK: Showcase-koncerter er korte koncerter på ca. 20-30 min.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere