0Din kurv er tom
Venteliste

CPH:DOX Åbningsgalla

15. mar '23 kl. 19:00

Koncertsalen

CPH:DOX Åbningsgalla

Skriv dig på venteliste

Twice Colonized

CPH:DOX inviterer til årets store åbningsgalla i DR Koncerthuset, hvor publikum får mulighed for at opleve premieren på dokumentarfilmen ‘Twice Colonized’. Filmen fortæller en medrivende historie om den grønlandske menneskerettighedsaktivist Aaju Peter, som har dedikeret sit liv til kampen for de oprindelige folks rettigheder og uafhængighed.

‘Twice Colonized’ fortæller en medrivende historie om den grønlandske menneskerettighedsaktivist Aaju Peter, som har dedikeret sit liv til kampen for de oprindelige folks rettigheder og uafhængighed – alt imens hun selv kæmper en personlig kamp for at overvinde en tragedie, der rammer hendes egen familie.

Dørene åbner kl. 18.00, og filmen starter kl. 19.00. Det er muligt at tilkøbe tapas før filmvisningen.

Efter filmen byder CPH:DOX og To Øl på forfriskninger, og fyrer op for musik og fest i Koncerthusets foyer.

CPH:DOX

CPH:DOX, Copenhagen International Documentary Film Festival, er en af de største dokumentarfilmfestivaler i verden. Den næste udgave af festivalen finder sted fra 15. til 26. marts 2023. Læs mere om festivalen her.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere