0Din kurv er tom
Aflyst

D’Angelo – D’TOUR

3. jul '18 kl. 21:00

Koncertsalen

D’Angelo – D’TOUR

Event er afholdt

D’Angelo – D’TOUR

Det er med stor bevægelse og skuffelse at D’Angelo aflyser hans Europa turne. Et rutinemæssigt lægecheck har afsløret en tilstand, som kræver yderligere undersøgelser. D’Angelo er blevet rådet til at undgå hård fysisk aktivitet og turnevirksomhed i mindst 6 måneder.

R&B-guden D’Angelo vender tilbage til København med et all-star line-up i DR Koncerthusets smukke rammer.

Med 3 albums i bagagen: debut-gennembruddet ”Brown Sugar” fra 1995, fulgt op af ”Voodoo” albummet fra 2000, der med singlen’en ”Untitled (How Does It Feel)” rejste barren for sensuel og erotisk crooner R&B til helt nye højder, og endelig, efter 14 års ventetid og indtil videre seneste studiealbum, “Black Messiah” som viser en musikalsk mere rocket, funket og rå D’Angelo med klare referencer til Prince , Sly & The Family Stone, såvel som George Clinton.

Ikke mindst er Black Messiah en krads kommentar til den endeløse borgerrettighedsdebat i USA. Albummet vandt Grammy for Årets Bedste R&B-udgivelse.

Til koncerten har D’Angelo et stærkt hold musikere der blandt andre tæller Pino Palladino – bas, Jesse Johnson – guitar, Isaiah Sharkey – guitar og Karriem Riggins på trommer.

Koncerten kan også opleves Onsdag 4. juli, kl. 21.00

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter