Venteliste Standard DJ-set

Daniel Caesar

10. feb '18 kl. 21:00

Studie 2

Daniel Caesar

Event er afholdt

Daniel Caesar

Urban lovers verden over oplever R&B/Soul-musikken som en genre med mange facetter, der rammer ind i kernen af vores eksistens – en genre der får lytteren til at føle, snarere end bare lytte. Det er netop den egenskab Daniel Caesar besidder. Som en ekstra overraskelse kommer Kristian Karl og Mads Viktor fra Soundvenues hiphop-podcast Standard, og sender sød musik ud fra DJ-pulten i barområdet før og efter koncerten. Så der er god er god grund til at komme lidt før, eller blive hængende efter showet!

Hans stemme, sangskrivning og tilstedeværelse i musikken, fremkalder straks følelser, som har gjort ham så populær, at han for tiden tournerer USA rundt med udsolgte koncerter.

For den 21-årige Toronto-indfødte Daniel Caesar fungerer genren som et skelet, han bygger sin musik op omkring, med dragende gospelagtige undertoner, hjerteskærrende guitarakkorder og beroligende harmonisk vokal.

Med hver sang rækker Daniel Caesar ud og skaber en connection. Hans album, ”Freudian”, som udkom 25. august, indeholder en samling stærke melodier, der forstærkes af R&B-sangerens distinkte, beroligende stemme.

I 2014 udsendte han sin kritikerroste debutplade, ”Praise Break” som blev placeret blandt de top 20 bedste R&B album i 2014 af selveste Rolling Stone magazine. Caesars opfølger, ”Pilgrim’s Paradise”, blev mødt med endnu større ros og fik efterfølgende opmærksomhed fra både på canadiske og internationale musikmarkeder.

Caesar udtrykker lunefulde anekdoter om livets mest rammende lektioner – kærlighed, tab, tro, lyst og beslutsomhed, og fortæller melodiske historier med rod i sit autentiske selv – en historie, der lige er lige begyndt.

Ta’ et lyt til Get You feat. Kali Uchis:

Bestil bord i DR Koncerthusets restauarant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere