0Din kurv er tom
Special Guest: Kai Humphries

Daniel Sloss

16. jan '24 kl. 19:30

Koncertsalen

Daniel Sloss

CAN’T

Den skotske comedy-stjerne Daniel Sloss vender tilbage til Koncertsalen! To udsolgte sale fik i foråret 2022 fornøjelsen af at opleve en af tidens mest populære komikere, da Daniel Sloss gæstede DR Koncerthuset på sin succesrige tour ”HUBRIS”. Nu er han klar til et morsomt gensyn med sit nye show ”CAN’T”.

Udover at være en af danskernes favoritkomikere med udsolgte sale ved hvert besøg, har Daniel Sloss turneret i intet mindre end 53 lande på verdenskortet, skrevet bogen ”Everyone You Hate is Going to Die”, og så streamer hans Netflix specials ”DARK” og ”JIGSAW” i 190 lande på 26 forskellige sprog. I en ung alder af 32 år har han opbygget et imponerende CV. Bl.a. er han rekordholder for flest optrædener i det amerikanske talkshow Conan samt flest udsolgte shows på Edinburgh Festival Fringe flere år i træk.

”Smouldering…Deliciously dark stand-up, brilliant” – Mail on Sunday

Nu er Daniel Sloss klar med sit 12.(!) soloshow ”CAN’T”, der følger op på hans massivt succesfulde turné ”HUBRIS”, som var forbi DR Koncerthuset to gange i foråret sidste år. Til næste år vender Skotlands egen internationale comedy-superstar tilbage til Danmark, hvor den står på et hysterisk morsomt gensyn i Koncertsalen.

OBS:
Dørene lukker præcist og der er ingen adgang efter det annoncerede showtidspunkt. Det er ikke tilladt at filme/tage billeder under showet.

Special guest

Kai Humphries er med som special guest. Han har tidligere åbnet shows for Daniel Sloss. Sammen laver de “Sloss and Humphries On The Road”, en podcast om deres tour-liv. De to har været venner i næsten lige så lang tid som de har været komikere. Lyt herunder.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisninger i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere