0Din kurv er tom

Daniil Trifonov – Solo recital

25. aug '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Daniil Trifonov – Solo recital

Event er afholdt

Daniil Trifonov – Solo recital

Den russiske mesterpianist og Grammy-vinder Daniil Trifonov indtager flygelet i Koncertsalen med et rent Bach-program, som viser en ny side af den store pianist. En enestående mulighed for at opleve et af Bachs hovedværker i en stærkt personlig fortolkning.

OBS! Ekstraordinært reducerede priser i flere sektioner.

Den 30-årige russiske pianist Daniil Trifonov har for længst bevist sin overmenneskelige virtuositet og demonstreret en total hengivenhed til sin kunst.

Hans blik er rettet mod musikkens udtryksmæssige grænser, hvor hver frasering er et spørgsmål om liv eller død. Det kan man opleve i denne koncert, hvor Trifonov har valgt at hylde mesteren J.S. Bach med et program, der er en sjældenhed i de store koncertsale.

Aftenens omdrejningspunkt er Bachs sidste, ufuldendte storværk ”Die Kunst der Fuge”, et musikalsk mikrokosmos fuld af forgreninger, spejlinger og forvandlinger. I 14 forskellige variationer udforsker Bach selve fugaens væsen for til sidst at lade musikken kulminere i en avanceret komposition over tonerne i sit eget navn: B-A-C-H.

Som ramme om det berømte værk har Trifonov valgt at spille to kendte, romantiske arrangementer af to ikoniske Bach-stykker: den dramatiske Chaconne i d-mol, som åbner koncerten og koralen Jesu, bleibet meine Freude.

Med Trifonovs dybt personlige greb om musikken er der lagt op til en intens aften i Koncertsalens sublime akustik, hvor Bachs subtile musikalske mønstre foldes ud i et sanseligt og personligt udtryk. En enestående mulighed for at komme tæt på en af vor tids stærkeste kunstneriske personligheder – og dybt ind i Bachs kalejdoskopiske musikalske verden.

Hent programmet her

J.S. Bach (arr. Brahms)

Chaconne fra Partita for soloviolin i d-mol BWV 1004 (for venstre hånd)

J.S. Bach

Die Kunst der Fuge BWV 1080

J.S. Bach (arr. Hess)

Jesu, bleibet meine Freude BWV 147

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter