Venteliste

Danmark Synger Julen Ind

3. dec '17 kl. 19:45

Koncertsalen

Danmark Synger Julen Ind

Event er afholdt

Danmark Synger Julen Ind

Traditionen tro synger DR julen ind den første søndag i advent i samarbejde med DRK, nogle af DRs bedste kor, musikere og hele 300 amatørkorsangere fra den landsdækkende organisation Kor72.

Dirigent Phillip Faber står i spidsen for hele arrangementet i DRs Koncertsal, hvor der er garanteret julestemning med små overraskelser, julefortællinger og moderne og klassiske julesange i nye flerstemmige fortolkninger. DRs KoncertKoret og BørneKoret er med på scenen, ligesom et par solister fra den rytmiske verden også vil stemme i og synge for.

På denne første søndag i advent kan du forvente en skøn flerstemmig adventsgave, der bestemt er tilladt at synge med på.

Solist: Dorthe Gerlach og Nikolaj Nørlund

Koncerten bliver sendt live på DRK.

Solist

Dorthe Gerlach

Solist

Nikolaj Nørlund

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Programhæfte

Vil du gerne vide mere om koncerten, du skal ind og høre? Her kan du hente vores flotte programhæfte, hvor du kan finde info om musikere og komponister.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere