0Din kurv er tom

P8 Jazz 10 År

12. sep '21 kl. 19:00

Studie 2

P8 Jazz 10 År

Event er afholdt

Dansk jazz på toppen

Den 12. september 2021 er det præcis 10 år siden, at DR’s P8 Jazz åbnede op for radiosluserne og lod jazzen strømme frit ud til danskerne. Det markerer vi med koncerten ”Dansk Jazz På Toppen” – et brag af en koncert med højdepunkter fra den danske jazzscene og efterfest med DJ Jonas Visti.

Vær med, når vi sammen med DR Big Band og solister fra det altfavnende, sprudlende jazzlandskab fejrer den danske jazz og takker for de første 10 år i selskab med dine evigt nysgerrige radioører.

Værter: Stine Danving og Frederik Korfix.

Musikalsk program:
Maria Dybbroe
Kasper Tranberg Terzet
Sinne Eeg & Thomas Fonnesbæk
Uffe Steen Trio
Kristian Jørgensen
DR Big Band

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter