0Din kurv er tom
Udsolgt

Dansktoppen 50 år

4. dec '18 kl. 19:30

Studie 2

Dansktoppen 50 år

Event er afholdt

Dansktoppen 50 år

Kom med til en varm, nostalgisk aften med fælles minder, godt humør, musik og dans, når DR1 fejrer dansktoppens 50-års jubilæum. Der bliver mulighed for at få luftet danseskoene, idet nogle af de største dansktopstjerner byder op til dans i Studie 2.

Den 1. september 1968 gik Jørn Hjorting ind i et studie i Radiohuset på Rosenørns Allé. Med sig havde han en stak plader sunget på dansk af danske musikere. Hitlisten ”Dansktoppen” var født. Et program, der kom til at lægge navn til en helt ny musikgenre, og som i år fylder 50 år. Dette jubilæum fejres nu med et stort show.

Man kan glæde sig til hits som f. eks. ”Arrivederci Franz”, ”Lille sommerfugl”, ”En lille ring af guld”, ”Flowerpowertøj” og ”Gid du var i Skanderborg”.

Og selvfølgelig kommer Johnny Reimar også forbi med sin festlige tyrolerhat. Tine Gøtzche er vært, og på scenen står mange af de kunstnere, der gennem de sidste 50 år har givet os de hits, som vi har kendt under betegnelsen ”Dansktop”.

Der kommer besøg af Dorthe Kollo, Bjørn Tidmann, Bjørn fra ”Bjørn og Okay”, Johnny fra ”Kandis”, Richard Ragnvald, Humørekspressen og Birthe Kjær, der også kan fejre sit 50 års jubilæum i år. Hele aftenen slutter af med et forrygende medley over nogle af hendes største dansktophits.

Desuden vil Troels Lyby, Jimmy Jørgensen, Rasmus Bjerg, Jesper Lohmann, Lonnie Kjer og Louise Dubiel fortolke nogle af de mest kendte hits fra de sidste 50 års dansktophitlister.

Da dette er en koncert, hvor man kan danse, vil der kun være få siddepladser, men vi lover publikum et 15 mands stort orkester, der spiller så godt, at ingen har lyst til at sidde ned.

Showet bliver optaget til TV og sendt på DR1, den lørdag den 8. december kl. 20.30.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere