0Din kurv er tom

Dara O Briain

15. jun '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Dara O Briain

So, Where ­Were We?

Oplev den irske comedy-personlighed Dara O Briain, når han med sine intelligente one-liners og on-stage-banter gæster Koncertsalen med showet ’So, Where Were We?’. Kendt fra et hav af britiske tv-programmer, som børnebogsforfatter og ikke mindst et talent for at underholde; Dara O Briain er en lynhurtig performer med en forunderlig fortælleevne.

Dara O Briain står som en af de helt store personligheder på den engelsktalende comedy-scene og nu kan han igen opleves på dansk jord, når han gæster Koncertsalen.

Efter 180 timers optræden med showet ’Voice of Reason’, meddelte Dara, at han var klar til en pause. Men nu er han tilbage på tour, og han har ingen planer om at stoppe igen. I stedet vil Dara i sit nye show ‘So, Where Were We?’ holde sig fra at nævne det sidste halvandet år (for Jesus, hvem vil gerne høre om det..), og til gengæld komme med sin sædvanlige blanding af historier, one-liners og on-stage-banter.

Daras show bliver det første i DR Koncerthuset, men ikke i Danmark. Tidligere har han udsolgt Bremen Teater, hvor også et ekstra show fandt sted.

Dara O Briain fik sit comedy-gennembrud omkring årtusindskiftet og har siden turneret det meste af verden med sine shows. Han har skabt sig et navn som et af de mest genkendelige ansigter på britisk tv, som vært på BBC Twos ‘Mock The Week’, ‘Stargazing Live’, ‘Robot Wars’, Daves ‘Go8Bit’ og Comedy Centrals reboot af quizshow-klassikeren ‘Blockbusters’. Mange kender ham også fra hans medvirken som gæst i quizprogrammet QI. Herudover har han udgivet tre børnebøger, den seneste i 2020 med titlen ’Is There Anybody Out There?’.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter