0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Klassisk Top 50 – De skønneste Kor

5. okt '19 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Klassisk Top 50 – De skønneste Kor

Event er afholdt

De skønneste kor

Kom og nyd den storslåede klang af DR KoncertKoret og DR SymfoniOrkestret, når værter Stine Rosengren og Laus Høybye afslører de skønne korværker, som danskerne holder allermest af, live i Koncertsalen.

I år er P2’s Klassisk Top 50 smeltet sammen med DR KoncertKorets populære Skønneste Kor-koncerter for at danne rammen om efterårets festligste koncert!  Både DR SymfoniOrkestret, DR KoncertKoret og sangsolister er på scenen, når vi afslører de værker, som er blevet højst placeret i dette års Klassisk Top 50 på P2, hvor sangstemmen og kormusikken er i centrum.

Du kan også være med til at vælge, hvilke smukke korværker der skal opføres til koncerten. Fra midten af august kan du nemlig være med til at stemme på dit yndlingskorværk, som måske når hele vejen til denne eftermiddags finalekoncert i DR Koncertsalen.

Varighed: 1 time og 15 minutter uden pause.

Koncerten kan også opleves den 5. oktober 2019 klokken 18.30. Læs mere her

Læs programmet her

Bart Van Reyn

Dirigent

Stine Rosengren

Vært

Laus Høybye

Vært

Nyd vores Kaffe & Kagebord inden udvalgte eftermiddagskoncerter

Som noget nyt tilbyder DR Koncerthusets restaurant ved udvalgte eftermiddagskoncerter et Kaffe og Kagebord ad libitum. Inden den store musikalske oplevelse i Koncertsalen kan du forkæle ganen med et skønt sortiment af sæsonens kager, velsmagende bagværk og vores friskbrygget økologiske kaffe.

Pris: 150 kroner.

Velbekomme!

Forudbestil Kaffe & Kagebord her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere