0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Klassisk Top 50 – De skønneste Kor

5. okt '19 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Klassisk Top 50 – De skønneste Kor

De skønneste kor

Kom og nyd den storslåede klang af DR KoncertKoret og DR SymfoniOrkestret, når vi afslører de skønne korværker, som danskerne holder allermest af, live i Koncertsalen.

I år er P2’s Klassisk Top 50 smeltet sammen med DR KoncertKorets populære Skønneste Kor-koncerter for at danne rammen om efterårets festligste koncert!  Både DR SymfoniOrkestret, DR KoncertKoret og sangsolister er på scenen, når vi afslører de værker, som er blevet højst placeret i dette års Klassisk Top 50 på P2, hvor sangstemmen og kormusikken er i centrum.

Du kan også være med til at vælge, hvilke smukke korværker der skal opføres til koncerten. Fra midten af august kan du nemlig være med til at stemme på dit yndlingskorværk, som måske når hele vejen til denne eftermiddags finalekoncert i DR Koncertsalen. Gå ind på dr.dk/top50, hvor du kan nominere – og senere stemme på – dit favorit-korværk.

Varighed: 1 time og 15 minutter uden pause.

Gå ind på dr.dk/top50, hvor du kan nominere – og senere stemme på – dit favorit-korværk – klik her

Bart Van Reyn

Dirigent

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere