0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

De Skønneste Kor

7. apr '18 kl. 17:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

De Skønneste Kor

Event er afholdt

De Skønneste Kor

Kom og nyd den storslåede klang af DR KoncertKorets 74 professionelle sangstemmer i de skønneste klassiske korværker af bl.a. Mozart, Verdi og Brahms - med mulighed for at synge med undervejs!

Efter sidste sæsons udsolgte Skønne Kor-koncert er her igen muligheden for at høre DR KoncertKoret i en flot samling af kormusikkens mange perler sammen med DR SymfoniOrkestret – og denne gang med musikalske overraskelser og mulighed for at synge med undervejs!

Med dette års Skønne Kor-koncert folder vi hele følelsesregistret ud – fra jubel og fest i Händels Halleluja over alvor og drama i Mozarts Requiem til fredfyldt harmoni i de elskede Requiem-messer af Brahms og Fauré.

Berømte operakor af Verdi og Puccini er koncertens italienske indslag, mens Rachmaninovs stemningsfulde Vesper er et gribende blik ind i den russiske folkesjæl – og med Berlioz’ L’enfance du Christ er der også fransk romantik på programmet.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve DR KoncertKoret og DR SymfoniOrkestret i en række af kormusikkens allerbedste værker – samlet i én koncert, præsenteret af P2 vært Celine Haastrup.

 

Se orkesterlisten her

Dirigent

Bart Van Reyn

Mozart

Gloria fra Kroningsmessen

Fauré

Agnus Dei fra Requiem

Brahms

Wie sind lieblich fra Ein Deutsches Requiem

Mozart

Confutatis fra Requiem

Rachmaninov

Bogoroditse devo fra Vesper

Verdi

Fangekoret fra Nabucco

Puccini

Nynnekoret fra Madama Butterfly

Berlioz

Adieu des Bergers fra L’enfance du Christ

Händel

Halleluja koret fra Messias

Dirigent

Bart Van Reyn

Vært

Cecilie Haastrup

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord