0Din kurv er tom

Dejlig er Norden!

15. apr '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Dejlig er Norden!

Event er afholdt

Dejlig er Norden!

Kom med til en varm og underholdende aften, når det nordiske fællesskab fejres med et storslået gallashow i Koncertsalen. Et show, der bugner af nordisk musik, litteratur, historie og humor i en fejring af vores fælles fortid, nutid - og fremtid.

Du kan blandt andet opleve danske Saveus, norske Ane Brun, islandske Arnór Dan, finsk tango og en hyldest til svenske Abba.

Vi elsker at drille hinanden. Vi er arvefjender, når vi mødes i sport. Vi har endda været i krig med hinanden flere gange. Men hvor har vi meget til fælles. De nordiske lande deler kultur, historie, værdier, sprog og humor i et unikt venskab, der strækker sig flere tusinde år tilbage.

Dette venskab fejrer vi den 15. april, hvor Tine Gøtzsche byder velkommen til et stort gallashow i Koncertsalen i DR Koncerthuset. Showet tager udgangspunkt i de fællesskaber og ligheder, som de nordiske lande har opbygget gennem tiden, men som i ethvert søskendeforhold bliver der også plads til kærlige drillerier.

Fra ungdomsserien SKAM til allemandsejede ABBA – nordiske kunstnere har vakt genlyd over hele verden. Men hvad er fællestrækkene i nordisk kultur egentlig? I løbet af showet tager vi på en rejse igennem nordisk musik, design, TV og madlavning i jagten på det, der binder os sammen som folk og kulturer.

Vi får besøg af en perlerække af nordiske musikere lige fra pop og folk til kor og finsk tango, mens vores udsendte kollega, Thomas Skov, tager på tur rundt i Norden og på sin egen kærlige og humoristiske facon tager temperaturen på, hvor vi er ens og hvor vi er forskellige i al vores fællesskab.

Gallashowet afholdes i forbindelse med 100-året for stiftelsen af Foreningen NORDEN, der blev grundlagt som en fredsbevægelse efter første verdenskrig og senere spillede en aktiv politisk rolle i forbindelse med stiftelsen af Nordisk Råd og Nordisk Ministerråd.

Showet optages på tv og sendes live i alle de nordiske lande.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere