0Din kurv er tom
Venteliste Efterfest i Studie 2 DJ Static, Marvelous Mosell og Ravi Kuma + en overraskelse spiller til efterfesten

Den Nye Stil Live

27. dec '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Den Nye Stil Live

Skriv dig på venteliste

Den Nye Stil Live

Den hyldede og populære podcastserie ”Den Nye Stil” bliver nu til en kæmpe fejring af dansk rap, når værten Pelle Peter Jencel og et hold af podcastseriens ikoniske rappere omdanner Koncertsalen til et univers af dansk hiphops største historier foldet ud som fortællinger og livemusik. OBS: DJ Static varmer op i Koncertsalen kl. 19.30 + foodtrucks foran DR Koncerthuset + efterfest i Studie 2.

”Den Nye Stil” fortsætter fejringen af dansk rap med liveshow i DR Koncerthuset med garanti for både at høre historierne bag nogle af de største navne og hits samt muligheden for at feste med til dem, når de fremføres live til det helt store show.
Ligesom man i podcastserien møder flere generationer af det danske hiphopeventyr – fra de første helte i midten af 80’erne over 00’ernes maksimalistiske stoddere til nutidens gadedrenge – vil man i løbet af aftenen opleve stjerner og få fortællinger fra flere af dansk raps æraer. Det hele krydres med en række af de gennemførte lydcollager, der har gjort podcasten til den mest prisvindende i landet – og sidst men ikke mindst toppes aftenen med eksplosive liveoptrædener fra nogle af de mest ikoniske navne, der nogensinde har rørt mikrofonen.

Med andre ord er det en totaloplevelse for alle, der er en lille smule nysgerrige på en genre, som har eventyr og røverhistorier i hobetal og hvor ikke alle er kommet lige let til succesen – og præcis derfor fejrer den så meget mere intenst igennem musikken.

Lineup vil bestå af rappere og personligheder fra de seks sæsoner af ”Den Nye Stil”, og showet sendes live på P3.

Aftenen sluttes da også af med en gedigen efterfest med DJ Static, Marvelous Mosell og Ravi Kuma og en overraskelse til efterfesten. Efterfesten finder sted i Studie 2 og slutter kl. 01.00.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder