0Din kurv er tom

Den Rød-Hvide Koncert

30. maj '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Den Rød-Hvide Koncert

Event er afholdt

optakt til sommerens store fodboldfest

Kom i stemning til årets store fodboldfest med en flot symfonisk koncert i fællesskabets tegn! Med værten Signe Amtoft ved roret og i selskab med EM 92-legenden Henrik ’Store’ Larsen er der lagt op til en sprudlende og stemningsfuld aften, når Danmarks Underholdningsorkester sætter musik til en række af de store fodboldøjeblikke gennem tiderne.

Oplev bl.a. Henrik ‘Store’ Larsens yndlingsarie, Nessun Dorma sunget af tenoren Rasmus Jupin, og mærk de store følelser fra landsholdets op- og nedture når de sættes i musik af orkestret og vises i levende billeder på storskærm. 

Publikum kommer på en musikalsk rejse rundt i hele Europa og møder klassiske mesterværker som Spanish Dance nr. 1 af Manuel de Falla, Vivaldis Årstid Sommeren, Triumfmarchen fra Aida og Shostakovichs The Football March fra balletten Golden Age.

Programmet suppleres med symfoniske versioner af de bedste slutrundesange, værtslandenes nationalhymner, og krydret med anekdoter skabes en unik aften i fodboldens og musikkens tegn.

Medvirkende:
Dirigent: Christian Øland
Tenor: Rasmus Jupin
Vært: Signe Amtoft
EM 92-legende: Henrik ‘Store’ Larsen
Danmarks Underholdningsorkester

Uddrag fra repertoiret:
Krøyer: Der er et yndigt land
Beethoven: Ode to Joy
De Falla: Spanish Dance nr. 1                                                            
Verdi: Aida Triumfmarch                         
Di Capua: O Sole Mio                             
Mayer: 1. symfoni i c-mol, 1. sats
Vivaldi: 3. sats fra sommeren
Shostakovich: Golden Age, workers’ stadium, “football march”
Elgar: Pomp and Circumstances
Mendelsohn: 4. symfoni, 1. sats
Puccini: Nessun Dorma

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere