0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Den sidste turist i Europa

6. maj '23 kl. 19:30

Studie 2

Den sidste turist i Europa

Musik fra Anden Verdenskrig

Oplev en støvet verden af tobak og fortrydelse, håb og granatchok, når tre danske sangerinder genfortæller historien om ‘Den Sidste Turist i Europa’ – og syngende fortolker en skatkiste af musikalsk arvegods, sammenfletter datid med nutid og støber klangminder fra et Europa i opbrudstid.

Tag med på en musikalsk reje gennem Europa, når tre stjernesangere inviterer hele Danmark ud på en musikalsk rejse gennem et Europa i krigstid og til en verden af i går – som på forunderlig vis minder os om en verden af i dag.

Oplev Tuva Semmingen, Signe Asmussen og Andrea Pellegrini som de tre syngende rejseguider, der med indlevelse, humor og fortolkning vil guide publikum gennem en uforglemmelig tid, ovenikøbet bakket op af et stjernespækket orkester.

Med ‘Den Sidste Turist i Europa’ vil vi støbe musikalske klangminder fra et Europa i krigs- og krisetid, og derigennem forstå historien gennem musikken”.

På denne aften i maj 2023 kan du opleve en syngende collage af sangerinder som Edith Piaf, Marlene Dietrich og Vera Lynn, men også hjemlige kunstnere som Lulu Ziegler, Karen Jønsson og Kai Normann Andersen. Musikken fremføres af et hold af musikere, der er særligt udvalgt til at tage netop denne musikalske voyage sammen med de tre syngende rejseguider.

Orkesteret

Det stjernespækkede orkester er nøje sammensat af de bedste musikere i landet til netop dette repertoire. På klaver er Nikolaj Bentzon, Francesco Cali er på harmonika, Peter Fuglsang er på blæs, Thommy Andersen er på bas, og Jakob Weber, som du måske kender fra DR Symfoniorkesteret, er på slagtøj. Der er god grund til at glæde sig – denne opstilling er lige så uforglemmelig, som den tid du skal guides igennem. Læs mere om bandmedlemmerne her.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere