0Din kurv er tom
Support: CHARLOTTE Tilkøb VIP Meet & Greet

Dennis Lloyd

26. nov '19 kl. 20:00

Studie 2

Dennis Lloyd

Event er afholdt

Dennis Lloyd

Med over en halv milliard Spotify-streams af det storhittende track ”Nevermind” er Dennis Lloyd blevet et globalt fænomen verden over. Nu kommer det fremadstormende israelske multitalent til København og Studie 2 med sine uimodståelige melodier.

Den israelske sanger, sangskriver, producer og multiinstrumentalist Dennis Lloyd har på kort tid taget verden med storm med hitsinglen ”Nevermind”. De mange streams har resulteret i platincertificeringer i otte lande og blandt andet topplaceringer på den danske Spotify hitliste.

Dennis Lloyd, hvis borgerlige navn lyder Nir Tibor, er dog meget mere end et ”one hit wonder”, da han transcenderer kultur og genrer i sin musik på en catchy måde, der har fået hele verden til at lytte med. Alsidigheden i Dennis Lloyds musik er dragende, og han formår på minimalistisk vis at krydse musikalske retninger og forene disse med følelsesmæssig kompleksitet. Han producerer selv al sin musik og laver endda remixes af sine egne sange.

Dennis Lloyd er oprindeligt fra Tel Aviv, men lagde sit israelske hjemland bag sig i en alder 21 år, hvor han rykkede til Bangkok for at fokusere på sin musik – her blev hittet ”Nevermind” til.

I starten af 2019 udkom han med singlen ”Never Go Back”, som er efterfølgeren til ”Nevermind”. De singler er at finde på Dennis Lloyds debut-ep, ”Exident”, der udkom i april. Ep’en har, foruden de mange millioner streams for ”Nevermind”, mere end 150 millioner streams på Spotify og blev fulgt op med to udsolgte turneer i Nordamerika og Australien. Næste runde bliver en turné rundt i Europa blandet med et stop i DR Koncerthuset, Studie 2.

VIP MEET AND GREET billet inkluderer følgende:

– 1 billet til showet med Dennis Lloyd
– “Cut the line” adgang til showet
– Meet & greet med Dennis Lloyd inden showstart
– Foto med Dennis Lloyd
– Signeret plakat

Alle som køber VIP Meet&Greet skal kunne forevise gyldigt billede-id ved indgangen til Meet&Greet. Der vil blive sendt en mail til alle billetkøbere af VIP Meet&Greet ca. 48 timer før show, med henvisning til mødested og specifikt tidspunkt for Meet&Greet. Meet&Greet er før showet med Dennis Lloyd.

Har du endnu ikke hørt Dennis Lloyds kæmpe internationale hit “Nevermind”, har du muligheden her:

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Parking and transportation

DR Koncerthuset is located on Ørestads Boulevard 13, Copenhagen S, accompanied by good transportation options.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere