0Din kurv er tom
OBS - Aldersgrænse 20 år

DEPARTMENT COPENHAGEN

24. maj '19 kl. 22:00

Studie 2

DEPARTMENT COPENHAGEN

Event er afholdt

Feat. Maceo Plex, Axel Boman, Ian Bang + Heinrich Kipp

Department Copenhagen er en populær elektronisk musikfest, som første gang finder sted i København og i DR Koncerthuset, Studie 2. Programmet består af stjerne-DJ’en Maceo Plex, Axel Boman og Ian Bang + Heinrich Kipp .

Department fandt sted for første i Stockholm i 2017, og har gennem arrangementets levetid præsenteret nogle af tidens største elektroniske navne som Underworld, Paul Kalkbrenner, Peggy Gou, Tale of Us, Dixon, Anja Schneider, ÂME, Princess Nokia, Todd Terje, Recondite, Jon Hopkins, Magdalena, Axel Boman og mange flere.

I år løber tredje udgave af festivalen af stablen i den Stockholmske kødby, og konceptet introduceres nu ligeledes til københavnerne for første gang, i en skaleret og såkaldt ”club edition”, under navnet Department Copenhagen i DR Koncerthusets Studie 2 fredag 24. maj. Hovednavnet er den prisvindende DJ og producer Maceo Plex.

Maceo Plex er et af de største navne inden for elektronisk musik, med hans mere end 20 år som DJ og producer. Han fik sit gennembrud under pseudonymet Maetrik og Mariel Ito, men fik for alvor skub i karrieren, da han udgav sin første EP som Maceo Plex.

Med ”Vibe Your Love” vendte han tilbage til en varmere og mere melodisk tilgang til sine produktioner, der hurtigt eksponerede ham for et nyt og langt større publikum. Efter flere succesfulde koncerter i København, blandt andet til Distortion i 2017, er Maceo Plex således et oplagt valg til Department Copenhagens allerførste fest i DR Koncerthuset, Studie 2.

Foruden Maceo Plex kan du også opleve Axel Boman og Ian Bang + Heinrich Kipp.

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere