0Din kurv er tom
Venteliste

Det svenske kammerorkester & Mozart

9. feb '23 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Det svenske kammerorkester & Mozart

Det svenske kammer-­orkester & Mozart

Gæstespil med Det Svenske Kammerorkester, som spiller et rent Mozart-program under ledelse af deres chefdirigent, den verdensberømte klarinettist Martin Fröst. Koncerten blander arier, symfoni og klaverkoncert som på Mozarts egen tid, og den franske klaverstjerne Lucas Debargue er solist.

View this event in English

På Mozarts tid var man ikke nærig med at give publikum valuta for pengene! En typisk koncert indeholdt mange forskellige slags værker, og en symfoni kunne sagtens blive splittet op, så satserne blev fordelt ud over aftenen. Sådan en koncert i Mozarts ånd kan man opleve ved dette gæstespil med Det Svenske Kammerorkester.

Det Svenske Kammerorkester har efter flere årtier med Thomas Dausgaard som chefdirigent fået ny leder, nemlig den verdensberømte klarinettist Martin Fröst. Mozarts musik ligger ham stærkt på hjerte, og det samme gør idéen om at en koncertaften ikke behøver følge det sædvanlige skema.

Som dirigent for Det Svenske Kammerorkester fører Martin Fröst an i et kammermusikalsk Mozart-samspil på højeste niveau. Han har ved denne koncert allieret sig med den franske pianist Lucas Debargue, en musiker, der ligesom Fröst er kendt for sin spontanitet og helt særlige evne til at tænke nyt.

Download program her

Mozart

Klaverkoncert nr. 25

Mozart

Arier

Mozart

Symfoni nr. 41

Dirigent

Martin Fröst

Solist

Lucas Debargue, klaver

Solist

Ann Hallenberg, mezzosopran

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere