0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Dianne Reeves

9. jul '22 kl. 21:00

Koncertsalen

Dianne Reeves

Event er afholdt

// Copenhagen Jazz Festival 2022

Dianne Reeves er af New York Times blevet kaldt den mest beundrede jazzdiva siden Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald og Billie Holiday. Den 9. juli 2022 er den femdobbelte Grammy-vinder fra Detroit tilbage i Koncertsalen under Copenhagen Jazz Festival – for første gang siden hun blev NEA Jazz Master, den højeste ærestitel i amerikansk jazz.

Dianne Reeves er en performer, der formår at indtage en koncertsal og skabe musikalsk nærvær som i en dagligstue. Til sommer gæster hun DR Koncerthuset med imponerende præstationer i bagagen; fem Grammyer i kategorien ’Best Jazz Vocal Performance’, optrædener i Det Hvide Hus, ærestitler fra bl.a. Berklee og The Juilliard School, samt udnævnelsen til NEA Jazz Master i 2018. Efter mere end 40 år på allerhøjeste niveau troner Dianne Reeves som den måske største nulevende jazzvokalist i en stolt tradition af amerikanske jazzdivaer.

Hun er født i Detroit og opvokset i Denver, Colorado, hvor hendes onkel introducerede hende til Sarah Vaughans musik. Derefter slog hendes livsbane hurtigt ind i musikken, hvor hun allerede i high school blev opdaget af trompetisten Clark Terry og siden optrådte med Sergio Mendes, Harry Belafonte og ikke mindst George Duke, der producerede flere af hendes første albums.

Hun har optrådt som solist for Wynton Marsalis and the Jazz at Lincoln Center Orchestra og de store symfoniorkestre i Chicago, Berlin og Los Angeles. Med et afsæt i jazzen har Dianne Reeves i løbet af sin karriere bredt sig over en række genrer fra soul og gospel til pop og r’n’b. Hun er dog først og fremmest en jazzvokalist – en kunstner, der med elegance, improvisatorisk lethed og overlegen musikalitet holder de klassiske dyder i hævd.

Det er derfor med stor glæde, at vi i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival for første gang siden 2015 kan præsentere Dianne Reeves i Danmark, når hun lørdag den 9. juli indtager Koncertsalen med sit eget band.

Se hele programmet for Copenhagen Jazz Festival 2022 i DR Koncerthuset her

 

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere