0Din kurv er tom
Aflyst

Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen

18. maj '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen

Event er afholdt

Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen

Oplev en helt særlig koncert, når Bremen Kammerorkester sammen med stjernepianisten Elisabeth Leonskaja opfører et flot Beethoven-program i Koncertsalen. Orkestret er på en helt særlig turné og har lejet et krydstogtskib, som hver aften lægger til i en ny nordisk by og byder velkommen til en forrygende koncert med Beethoven-program.

Die Deutche Kammerphilharmonie Bremen, eller blot Bremen Kammerorkester, er et af verdens førende kammerorkestre, som i en lang årrække har bjergtaget publikummer med deres unikke stil.

Aftenens solist er den østrigsk-sovjetiske Elisabeth Leonskaja. I årtier har hun været en af de mest berømte nulevende pianister, og allerede fra barnsben markerede Leonskaja sig som en unik musiker i det østlige Europa. Leonskaja har talrige indspilninger bag sig og har optrådt som solist med stort set alle de førende orkestre i verden, bl.a. New York Philharmonic, London Philharmonic Orchestra og Berliner Philharmonikerne. Og under ledelse af førende dirigenter som Kurt Masur, Sir Colin Davis og Christoph Eschenbach.

Bremen Kammerorkester har modtaget utallige prestigefyldte priser, herunder flere Echo Klassik og Diapason d’Or, ligesom orkestret er permanent gæst ved Kissinger Sommer musikfestival og ikke mindst i Hamburgs spektakulære koncertsal, Elbphilharmonie.

 

Program


Ludwig van Beethoven

Ludwig van Beethoven: Prometheus Overture op.43 Ludwig van Beethoven: Piano Concerto No. 2 B-flat major op.19 (Solist: Elisabeth Leonskaja) Ludwig van Beethoven: Symphony No. 3 E-flat major op.55 “Eroica”

Solist

Elisabeth Leonskaja

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder