DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

Din Danske ­Sang #3

5. feb '17 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Din Danske ­Sang #3

Skriv dig på venteliste

Din ­Danske­ Sang 3

DR PigeKoret inviterer til en hyldest af fællessangen og den danske sangskat. De velkendte sange får nyt og vedkommende liv foldet ud i personlige og nutidige fortolkninger af DR PigeKoret og en af vor tids elskede vokalister.

Det nye koncertformat er videreudviklingen af Så syng da, Danmark. Chefdirigent Phillip Faber er dirigent og vært, og publikum er med til at bestemme repertoiret.

Hent sangtekst

Program


Dirigent/vært

Phillip Faber

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter