Få billetter tilbage

Din Danske Sang #4 ­ Ekstrakoncert

2. apr '17 kl. 17:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Din Danske Sang #4 ­ Ekstrakoncert

Event er afholdt

Din Danske Sang 4 – Ekstrakoncert

DR PigeKoret inviterer til en hyldest af fællessangen og den danske sangskat.

De velkendte sange får nyt og vedkommende liv, når de bliver foldet ud i personlige og nutidige fortolkninger af DR PigeKoret og Mattias Kolstrup, forsanger i Dúné. Det nye koncertformat er videreudviklingen af Så syng da, Danmark. Chefdirigent Phillip Faber er dirigent og vært, og publikum er med til at bestemme repertoiret.

 

Dirigent

Phillip Faber

Solist

Mattias Kolstrup

Ensemble

DR PigeKoret

Dirigent

Phillip Faber

Solist

Mattias Kolstrup (Forsanger i Dúne)

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere