0Din kurv er tom
Venteliste

Din Danske Sang #7

8. apr '18 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Din Danske Sang #7

Skriv dig på venteliste

Din Danske Sang #7

DR PigeKorets populære koncertserie Din Danske Sang er en hyldest til den danske sangskat og fællesskabet. Her har du mulighed for at dele og synge dine danske yndlingssange og de personlige historier og minder, der knytter sig til dem. De velkendte sange får nyt liv, foldet ud i personlige og nutidige fortolkninger af DR PigeKoret og én af vor tids elskede vokalister.

Gæstesolist – Kira Skov

NB Køb af billet giver adgang til medbestemmelse af repertoiret.

Dirigent/vært

Phillip Faber

Gæstesolist

Kira Skov

Dirigent

Phillip Faber

Gæstesolist

Kira Skrov

Frokostplatte i DR Koncerthusets restaurant

Til udvalgte Martiné koncerter, serverer vi Koncerthusets frokostplatte i restauranten. Anretningen består af klassikerne lun leverpostej, æg med rejer, sild og roastbeef. Platten afsluttes med et godt stykke ost med behørig garniture.

Se ledig tid og book bord

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter