0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Din Danske Sang #8

23. sep '18 kl. 14:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Din Danske Sang #8

Event er afholdt

Din Danske Sang #8

DR PigeKoret inviterer indenfor til en hyldest af den danske sangskat og vores personlige minder og historier, som knytter sig til den. De velkendte sange får nyt og vedkommende liv, foldet ud i personlige og nutidige fortolkninger af DR PigeKoret og gæstesolist Stine Bramsen.

Gæstesolist: Stine Bramsen

Phillip Faber er vært – og når du køber billet til koncerten, får du mulighed for at være med til at vælge sangene.

Koncerten kan også opleves den 23. september 2018 klokken 16.30

 

Se program for koncerten her

 

Dirigent & Vært

Phillip Faber

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere