0Din kurv er tom
Venteliste

DR Big Band & Annisette

7. feb '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Annisette

Skriv dig på venteliste

DR Big Band & Annisette

Dansk rocks vilde rose Annisette møder DR Big Band i Koncertsalen til en enestående rejse gennem sangerindens musikalske verden. Annisette har selv sammensat aftenens buket med favoritnumre af sine musikalske forbilleder og Savage Rose-klassikere – alt sammen i nye arrangementer for bigband.

Med sin fantastiske stemme og sin dybe indlevelse i musikken er Annisette nået ind under huden på flere generationer af danskere. Gennem over 50 år på scenen har hun formået at tryllebinde publikum ved hver eneste koncert, og i dag er hele Danmark på fornavn med den udtryksfulde sangerinde.

Annisette er først og fremmest kendt som frontfigur i det legendariske rockband Savage Rose, som gennem årtier har givet genlyd på den internationale musikscene med sit unikke lydbillede og stærke kompositioner, som er foreviget på hele 25 albums.

Denne aften i Koncertsalen zoomer vi ud og ser på Annisettes musikalske verden gennem de musikalske forbilleder, som har inspireret hende gennem hele livet. Orgel og harmonika er skiftet ud med toptunet bigband-lyd, når Annisette og DR Big Band i tæt samspil præsenterer et udvalg af sangerindens egne favoritnumre af ikoner som Charlie Chaplin, Donny Hathaway, Aretha Franklin, George Gershwin og Bob Dylan.

Alle numre er arrangeret specielt til Annisette og DR Big Band af den Grammy-nominerede danske komponist Peter Jensen, som også er aftenens dirigent – og som i tæt samspil med Annisette samtidig kaster helt nyt lys på et udvalg af de mest intense Savage Rose-klassikere.

Koncerten byder også på en samling fortryllende vintersange af Annisettes afdøde mand, Thomas Koppel, og med på scenen er to af Savage Rose’s faste korsangere gennem flere årtier, Amina Carsce Nissen og Naja Rosa Koppel, som er datter af Annisette og Thomas Koppel.

Hør Annisettes sprøde stemme sammen med The Savage Rose her:

Korsangerinde

Amina Carsce Nissen

Korsangerinde

Naja Rosa Koppel

Dirigent

Peter Jensen

Bestil bord i DR Koncerthuses restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter