0Din kurv er tom

DR Big Band & Annisette

29. okt '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Annisette

Tale of Time

Dansk rocks vilde rose Annisette møder DR Big Band i Koncertsalen til release-koncert for albummet ’Tale of time’. Oplev en gribende musikalsk rejse gennem sangerindens musikalske verden med hyldest til fortidens ikoner og Savage Rose-klassikere – alt sammen i nye arrangementer for bigband.

Med sin fantastiske stemme og sin dybe indlevelse i musikken er Annisette nået ind under huden på flere generationer af danskere. Gennem over 50 år på scenen har hun formået at tryllebinde publikum ved hver eneste koncert, og i dag er hele Danmark på fornavn med den udtryksfulde sangerinde.

Annisette er først og fremmest kendt som frontfigur i det legendariske rockband Savage Rose, som gennem årtier har givet genlyd på den internationale musikscene med sit unikke lydbillede og stærke kompositioner, som er foreviget på hele 25 albums.

Denne aften kan DR Big Band og Annisette præsentere det enestående ’take’ på sangerindens musikalske verden, som netop er udkommet på albummet ’Tale of time’. Vi folder den store bigband-lyd ud, når Annisette sammen med DR Big Band præsenterer numre af hendes store forbilleder som Bob Dylan, Charlie Chaplin og The Voices of East Harlem.

Alle numre er arrangeret specielt til Annisette og DR Big Band af den Grammy-nominerede danske komponist Peter Jensen, som også er aftenens dirigent – og som i tæt samspil med Annisette samtidig kaster helt nyt lys på et udvalg af de mest intense Savage Rose-klassikere.

Med på scenen er to af Savage Rose’s faste korsangere gennem flere årtier, Amina Carsce Nissen og Naja Rosa Koppel, som er datter af Annisette og Thomas Koppel.

Band

DR Big Band

Solist

Annisette

Dirigent

Peter Jensen

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter