Få billetter tilbage

DR Big Band ­& Basco

26. mar '17 kl. 16:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band ­& Basco

Event er afholdt

DR Big Band & Basco

DR Big Band og Nordic Folk-gruppen Basco danner fælles front i et hæsblæsende og stemningsfuldt møde mellem nordisk folkemusik og fremtidens bigbandjazz.

De nordiske folkemusiktraditioner har med deres energiske danse og vemodige melodier været lydsporet til livets store oplevelser gennem mange hundrede år. Når Basco, en af Nordens mest opfindsomme fornyere og fortolkere af disse traditioner, møder DR Big Band kan man ikke andet end at lade sig tryllebinde og rive med i en helt ny oplevelse af folkemusikkens fortællinger. I krydsfeltet mellem folk og jazz opstår nye nuancer i klange og melodier og en utæmmelig kraft og energi i sange, der ganske enkelt handler om liv og død, kærlighed og raseri, humor og tungsind.

Samarbejdet mellem Basco og DR Big Band blev med stor succes indledt i 2013, hvor taget næsten lettede under deres fælles koncert i DR Byens Studie 2. Den koncert kom der en live-udgivelse ud af i form af en EP, som en anmelder bl.a. har kaldt et ”kækt kærlighedsprodukt”. Kærlighedshistorien fortsættes nu med tre store koncerter fordelt over hele landet, og denne gang er den norske komponist, arrangør og dirigent Helge Sunde blevet lokket med ind i fortællingen. Koncertprogrammet består dermed dels af Bascos musik, arrangeret for kombinationen af bigband og folk-kvartet, og dels af helt nye kompositioner fra Helge Sundes hånd, skrevet til anledningen.

 

Program


Basco

Hal Parfitt-Murray, Andreas Tophøj, Anders Ringgaard Andersen, Ale Carr

Dirigent

Helge Sunde

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere