0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

DR Big Band & Cécile McLorin Salvant

25. mar '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Cécile McLorin Salvant

Event er afholdt

DR Big Band & Cécile McLorin Salvant

Sangerinden Cécile McLorin Salvant er en sensation på den internationale jazzscene. Hun har allerede vundet tre amerikanske Grammies for sin stærke jazzvokal med dybe musikalske rødder – og nu kan du for første gang opleve hende sammen med DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama.

Jazzens historie er fuld af ikoniske sangerinder. Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Dianne Reeves og mange, mange flere, som med deres stærke personlighed og rige vokal har sat stemningen på de vigtigste jazzscener og bragt musikken ud til nye lyttere over hele verden.

Man skal passe på med at sammenligne, men når det gælder fænomenet Cécile McLorin Salvant er der ingen vej uden om. Med sin gudsbenådede stemme og sit inderlige udtryk er den unge amerikaner for længst blevet sammenlignet med de allerstørste – samtidig med, at hun er helt sin egen og toneangivende for en ny generation.

Cécile McLorins stærke jazzvokal og dybe originalitet har banet vej for et enestående hattrick i musikbranchen. Hendes tre seneste soloalbums er nemlig alle tre blevet kåret som ”Best Jazz Vocal Album” ved de amerikanske Grammy Awards, og tilmed er hun blevet hædret med en række andre ærefulde priser og udmærkelser.

Nu får du mulighed for at opleve Cécile McLorin live i udvalgte numre fra de tre prisvindende albums, men med en helt ny lyd. DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama har nemlig fået arrangeret numrene for bigband for at give musikken endnu bredere vingefang – og det er også Hazama, der er på dirigentpodiet denne aften i Koncertsalen.

Til koncerten i DR Koncerthuset medbringer Cécile McLorin desuden en af sine tætteste musikalske samarbejdspartnere, pianisten Sullivan Forkner. De vandt en Grammy sammen i 2019 for albummet “The Window”, og der bliver helt sikkert et nummer eller to med den stærke duo undervejs i koncerten.

Dirigent

Miho Hazama

Pianist

Sullivan Fortner

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter