DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst

DR Big Band – CUBAN FIRE!

5. feb '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR Big Band – CUBAN FIRE!

Event er afholdt

DR Big Band – CUBAN FIRE!

DR Big Band fylder Koncertsalen med den forrygende kombination af cubanske rytmer og fuldfed bigband-lyd, som var unik for Stan Kentons legendariske album ”Cuban Fire!”. Specielt til lejligheden har DR Big Band inviteret ekstra percussion, som fyrer gevaldigt op under denne hyldest til Latin Jazzen.

Denne koncert er aflyst i henhold til de gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant og betalt på forhånd, refunderes bestillingen automatisk sammen med billetten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Vidste du, at Ib Glindemann var stærkt inspireret af Stan Kentons jazzorkester i Los Angeles, da han grundlagde DR Big Band i 1964?

Denne aften hylder DR Big Band salig Glindeman med et musikalsk overflødighedshorn fra Kentons berømte album Cuban Fire!, hvor det toneangivende amerikanske jazzorkester gik i knivskarp symbiose med den afro-cubanske musik. Resultatet blev en suite, som satte en helt ny standard for latin jazzen – og samtidig antændte bigbands og jazzorkestre over hele verden.

Specielt til lejligheden får DR Big Band besøg af den verdenskendte jazzbasunist Jiggs Whigham, som selv spillede i Stan Kentons orkester. Og der fyres ekstra op under koncerten af seks særligt inviterede gæstemusikere, som bl.a. omfatter to hornister og fire latin-percussionister med en særlig fornemmelse for de autentiske cubanske beats.

Som en ekstra bonus byder DR Big Band på et par klassiske jazznumre fra American Songbook, hentet fra et andet kendt Kenton-album, Contemporary Concepts, i arrangementer af den legendariske Bill Holman.

Forvent en aften, hvor DR Big Band på én gang hylder sine musikalske rødder og samtidig vender blikket ud mod den store jazzverden i al dens musikalske mangfoldighed!

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere