0Din kurv er tom

DR Big Band & den Danske Sangskat

18. mar '22 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & den Danske Sangskat

DR Big Band & den Danske Sangskat

Hvordan lyder den danske sangskat, når den fortolkes af en japansk-amerikansk komponist og tilsættes den særlige bigband-sound? Miho Hazama præsenterer sit helt eget ’take’ på en samling af vores smukkeste danske sange og salmer – helt uden ord og i tæt samspil med DR Big Band og saxofonist Hans Ulrik.

De danske sange og salmer får os til at mærke vores rødder helt ned i fodsålerne. Vi kan mærke årstiderne, naturen, historien og højtiderne, når vi hører de kendte melodier, som følger os gennem livets mange faser.

Men hvordan lyder det, hvis vi lægger den danske sangskat i hænderne på en af vor tids mest spændende internationale jazzkunstnere med rødder på den anden side af kloden?

DR Big Bands chefdirigent Miho Hazama er uddannet som klassisk komponist i Japan og som jazzkomponist i New York. Med sin skarpe pen har hun flettet en ny suite af danske sange sammen specielt til DR Big Band og specielt til denne koncert, som er en enestående chance for at opleve en samling af vores smukkeste melodier på en helt ny måde – og helt uden ord.

På sin rejse ind i den danske musikalske folkesjæl har Miho Hazama haft selskab af DR Big Bands legendariske saxofonist Hans Ulrik, som har hjulpet med at vælge sangene og også er blandt solisterne ved koncerten.

Oplev både vemodige toner som ”Jeg gik mig ud en sommerdag”, ”Sig nærmer tiden” og ”Det er hvidt herude” sammen med lyse melodier som ”Jeg er havren” og ”I skovens dybe, stille ro” – alt sammen i nye arrangementer skrevet specielt til de 19 musikere i DR Big Band.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter