DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

DR Big Band – JAZZ GULD!

8. jul '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR Big Band – JAZZ GULD!

DR Big Band – JAZZ GULD!

DR Big Bands berømte sound er formet af de største jazzikoner gennem seks årtier. Her er chancen for at opleve en veldoseret portion musikalsk guld fra bandets enestående arkiv – med DR Big Band og gæsterne Veronica Mortensen (vokal), Dan Hemmer (orgel) og Nikolaj Bøgelund (dirigent) i Koncertsalen.

Går man på opdagelse i DR Big Bands arkiv, kan det være svært ikke at blive starstruck. På hylderne er værker, arrangementer og transskriptioner af jazzverdenens allerstørste navne samlet på ét sted – fra chefdirigenter som Bob Brookmeyer og Thad Jones til Jim McNeely og mange flere.

Specielt til denne koncert på Copenhagen Jazz Festival har DR Big Bands egen saxofonist Peter Fuglsang taget turen ind i arkivets inderste og fundet det rene jazzguld fra de seneste årtier frem, som han selv er med til at genoplive for publikum i Koncertsalen sammen med DR Big Band og tre musikalske gæster.

Sangerinden Veronica Mortensen og orgel-troldmanden Dan Hemmer er hver især centrum i flere af koncertens numre, og en af DR Big Bands faste gæster, dirigenten Nikolaj Bøgelund, styrer bandet gennem aftenens kendte og ukendte jazzperler.

DR Big Band glæder sig til at give et knivskarpt bud på legendernes levende jazzguld anno 2021!

Dirigent

Nikolaj Bøgelund

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter