DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

DR Big Band – Jazz Guld

22. feb '20 kl. 16:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band – Jazz Guld

Event er afholdt

DR Big Band – Jazz Guld

DR Big Bands berømte sound er formet af de største amerikanske jazz-ikoner gennem seks årtier. Ved denne koncert slipper bandet sin nye chefdirigent Miho Hazama løs i bandets rige arkiv, der bugner af musikalsk guld signeret af hendes legendariske forgængere – Bob Brookmeyer, Thad Jones og mange flere.

Går man på opdagelse i DR Big Bands arkiv, kan det være svært ikke at blive starstruck. På hylderne er værker, arrangementer og transskriptioner af jazzverdenens allerstørste navne samlet på ét sted – fra chefdirigenter som Bob Brookmeyer og Thad Jones til Ray Pitts, Jim McNeely og mange flere.

Som bandets nye chefdirigent har den unge Miho Hazama taget turen ind i arkivets inderste og fundet det rene jazzguld frem, som hun præsenterer for publikum i Studie 2 sammen med DR Big Bands 19 knivskarpe musikere.

Glæd dig til en koncert, der hylder en perlerække af de gamle jazzmestre, som hver især har sat deres præg på bandets berømte sound og været toneangivende på den danske og internationale jazzscene siden 1960’erne.

Både Miho Hazama og musikerne i DR Big Band ser særligt frem til denne koncert, hvor de får mulighed for at give et skarpt bud på, hvordan legendernes levende jazzguld lyder anno 2019!

Læs mere om Miho Hazama

Hør DR Big Bandet sammen med tidligere chefdirigenter her:

Dirigent

Miho Hazama

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter