0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

DR Big Band & Kurt Rosenwinkel

2. okt '21 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Kurt Rosenwinkel

Event er afholdt

DR Big Band & Kurt Rosenwinkel

Studie 2 fyldes af brasilianske vibes i skarp newyorker-stil, når DR Big Band og Miho Hazama møder stjerneguitaristen Kurt Rosenwinkel, sanger og guitarist Pedro Martins og pianist og sanger Olivia Trummer. En stærk cocktail af toneangivende internationale jazznavne og et toptunet DR Big Band.

”Kurt Rosenwinkel er et geni, og ’Caipi’ er healing for sjælen”. Så klart udtrykker guitar-legenden Eric Clapton sig, når det handler om denne aftens hovedperson og hans album ’Caipi’ fra 2017.

Caipi er navnet på en stærk brasiliansk cocktail – storebroren til den verdenskendte Caipirinha. Samtidig er det titlen på et album, hvor den feterede amerikanske guitarist Kurt Rosenwinkel går nye veje indenfor moderne latinjazz med et farvestrålende lydbillede, der forener hans egen Pat Metheny-inspirerede sound med brasilianske beats og lækker vokallyd.

Albummet er blevet til i tæt samarbejde med den unge fremadstormende brasilianske guitarist og sanger Pedro Martins. De mødte hinanden til Montreux Jazz Competition, hvor Pedro var deltager og Kurt var dommer. Siden har de udviklet et stærkt musikalsk venskab fuld af jazzet vellyd, hvor også den tyske pianist og sangerinde Olivia Trummer er blevet en stærk spiller i Caipi projektet.

Denne aften kan du opleve et spændende live-take på det helstøbte album, for DR Big Band har inviteret Rosenwinkel og hans brasilianske kollega Pedro Martins til at udforske ’Caipis’ unikke fusion af stemmer, instrumenter og genrer på scenen i Koncertsalen.

I spidsen for DR Big Band og de internationale gæster er bandets japanske chefdirigent Miho Hazama, der ligesom Rosenwinkel er bosat i New York. Aftenens arrangementer er skrevet specielt til lejligheden af franske Phillip Maniez.

Tag din ven eller kæreste under armen, nyd en fredagscocktail i DR Koncerthusets nye foyerområde og lad jazzens hotteste strømninger komme til dig fra hele verden ved dette spændende musikalske møde i Koncertsalen.

Fotocreds – Studio Tertulia (Pedro Martins)
Fotocreds – Wolfgang Gabherr (Olivia Trummer)

Dirigent

Miho Hazama

Solist

Pedro Martins

Solist, Klaver

Olivia Trummer

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere