DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

DR Big Band & Marius Neset

20. nov '20 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Marius Neset

Skriv dig på venteliste

“Tributes” – album release koncert

Den norske jazzkomet Marius Neset og DR Big Band præsenterer det nye album ”Tributes”, som allerede er udråbt som ”genialt” og ”årets lækreste album” i international presse. Oplev Neset som både virtuos saxofonsolist og original komponist i denne release-koncert, ført an af chefdirigent Miho Hazama.

Saxofonisten og komponisten Marius Neset er en af de vigtigste stemmer på den europæiske jazzscene i dag. Med superlativer som ’sensationel’ og ’hot’ i international jazzpresse, en norsk Grammy og en nominering til Nordisk Råds Musikpris i bagagen kan Neset i dag rejse verden rundt, både med egne bands og – som denne aften – som feteret gæstekunstner.

Ligesom DR Big Bands chefdirigent Miho Hazama er Marius Neset udvalgt som en af de 25 kunstnere, som ifølge det amerikanske magasin DownBeat vil forme jazzens fremtid – på verdensplan. Denne aften mødes de to stærke personligheder i Studie 2 foran DR Big Band, som har et tæt forhold til begge de unge kunstnere.

Marius Neset har indtil for nylig haft fast base i København, hvor han på én gang er blevet en vigtig del af det danske jazzmiljø og en ny, original stemme i international jazz. Hans særlige kombination af blændende teknik, virtuos improvisation og en enorm genremæssig spændvidde har gjort ham kendt som ’den nye Jan Garbarek’, og foruden DR Big Band tæller hans mange prominente samarbejdspartnere bl.a. London Sinfonietta, Trondheim Jazz Orchestra og ikonet Django Bates.

Nu er DR Big Band, chefdirigent Miho Hazama og Marius Neset endelig klar til at præsentere deres fælles album ”Tributes”, som udkommer på det anerkendte tyske pladeselskab ACT og er resultatet af de seneste års intense samarbejde mellem Neset, Hazama og bandet. Her er bl.a. titelværket Tributes, en større jazzsuite komponeret specielt til DR Big Band med satser som bl.a. Children’s Day – en hyldest til børnene – og Bicycle Town, en hyldest til Nesets tidligere hjemby: København.

”Marius Neset is one of Europe’s most skilful and prolific newly risen jazz stars. He looks like the young Leonardo DiCaprio and can sound like a fusion of Jan Garbarek and the late Michael Brecker.”
The Guardian

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Marius Neset

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere