Venteliste

DR Big Band med Carla Bley og Steve Swallow

7. okt '17 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band med Carla Bley og Steve Swallow

Event er afholdt

DR Big Band med Carla Bley og Steve Swallow

Newyorker-parret Carla Bley og Steve Swallow er levende legender i moderne bigband-jazz. Her er muligheden for at opleve dem i en unik vifte af musikalske højdepunkter fra seks årtier - og et nyt værk skrevet specielt til DR Big Band.

Gennem seks årtier har den amerikanske jazzpioner Carla Bley komponeret kompromisløst i det store orkesterformat og fascineret et internationalt publikum med sin unikke klangverden – i tæt samarbejde med sin livspartner, bassisten Steve Swallow.

Carla Bleys musik er på én gang dramatisk og humoristisk – og på én gang kammermusikalsk og hypermoderne “free bag”. Gennem hele sin karriere har Bley holdt et fast greb om sit eget ensemble Carla Bley Band, men hun har også komponeret for andre notabiliteter som George Russel, Gary Burton, Jimmy Giuffre og Charlie Haden.

Som altid har Carla Bley sin livspartner, bassisten Steve Swallow, med sig til København. De to forelskede sig under en pladeindspilning i 1985 og har været uadskillelige både musikalsk og privat lige siden, hvilket bl.a. har resulteret i de intime duo-albums “Duets” og “Go together”.

Til sit besøg hos DR Big Band medbringer Carla Bley sine favoritkompositioner fra en lang og indholdsrig karriere – og i tillæg har hun skrevet et spritnyt værk til lejligheden, specielt til DR Big Band.

Bas

Steve Swallow

Solist

Carla Bley

 

Hør koncerten på P8 Jazz

Koncerten sendes direkte på P8 Jazz

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord