DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

DR Big band & Miho Hazama

10. okt '20 kl. 16:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big band & Miho Hazama

Event er afholdt

DR Big band & Miho Hazama

DR Big Band præsenterer en eksklusiv eftermiddag med chefdirigent Miho Hazama i DR Koncerthusets Studie 2. Den Grammy-nominerede japansk-amerikanske jazzkomet er både dirigent og komponist bag al musikken denne aften, hvor DR Big Band er klar til toptunede eksperimenter i Mihos særlige, farverige newyorker-stil.

Der har været kærlighed fra første takt mellem DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama, den unge japanske kvinde som er udråbt til en af jazzens største nye navne på internationalt plan.

Både publikum og presse herhjemme har taget varmt imod det nye, eksotiske navn på den danske jazzscene. Information konstaterede begejstret, at ”DR Big Band er i sikre hænder hos deres nye chefdirigent,” mens Politiken skrev om ”et sofistikeret samspil” og en ny dirigent med ”autoritet og elegance”.

Denne eftermiddag kan du opleve en hel koncert med Miho Hazama i glansrollen som både komponist og dirigent med en række helt nye numre skrevet specielt til DR Big Band, som helt sikkert kommer godt rundt i bandets enorme udtryksregister.

Miho Hazamas jazzkompositioner er farverige, humoristiske og nyskabende, og hun låner både fra elektronisk, klassisk og traditionel jazzmusik. Faktisk er hun så original i sit tonesprog, at hun sidste år blev nomineret til en amerikansk Grammy for et album med sin bigband-musik, og hun er flere gange blevet hædret af magasinet DownBeat som bl.a. et af de 25 navne, der vil forme jazzen i fremtiden – på verdensplan.

Forvent en eftermiddag, hvor DR Big Band og Miho Hazama udforsker alle kroge i bigbandets rige univers – med både overraskelser, eksperimenter og virtuose indslag fra bandets musikere undervejs.

Læs mere om Miho Hazama

Se hvordan DR Big Band tog imod deres nye chefdirigent, da hun første gang landede i Danmark:

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Miho Hazama

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter